Pytanie do bywalców...
Napisano Ponad rok temu
Sprawa wyglada tak:
(teraz będę się chwalił... ;-) ) - od 6 do 9 czerwca, jadę w podróż służbową po europie - dawnych demoludach. Przewidziane kraje to Węgry, Rumunia, Bułgaria, BiH, Słowenia.
(teraz będę pytał.....) - czy wiecie, znacie jakieś miejsca w Budapeszcie, Sofi, Zagrzebiu albo w innym miejscu w tych krajach, gdzie można by było zawitać na jeden wieczorny trening i nie zginąć?
nadmieniam, że posiadam wysoki stopień 5 kyu (naciągane ;-) ) ) i nie szukam mocnych wrazeń, a jednynie możliwości poćwiczenia w trakcie wyjazdu.
(wiem, że są google i już szukałem, ale jak by ktoś wiedział i podpowiedział jakieś inne, ciekawe miejsce to by było miło )
ze zniecierpliwością oczekuję jakichkolwiek namiarów
pozdrawiam
kurm
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a na poważnie - no właśnie między innymi o to kaman. jak bym miał namiara to bym e-milka wysłał, albo zadzwonił.
jak nie, to po prostu przed zajęciami podejdę do głównodowodzącego i grzecznie zapytam.
pozdrawiam
k.
Napisano Ponad rok temu
zasmiecaniu forum mowimy nie.
"MY"
To Was bujin jest więcej ??
Nie sądzę by na ten temat były już dyskusje i by dawało się je odnaleźć w archiwum... ale mogę się mylić.
Sam jestem ciekaw - jak wygląda sprawa szerzenia pokoju, równowagi i miłości - zwłaszcza w krajach dotkniętych ostatnimi czasy przez wojnę...
W.
Napisano Ponad rok temu
zasmiecaniu forum mowimy nie.
Bujin, "nie" to mówimy parówkowym skrytożercom. I to zdecydowane NIE. A jak forumowy kolega grzecznie pyta, to można wysilić się na odpowiedź. Albo zamilknąć na wieki :wink:
Shawnee (fan Barejowego "Misia")
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
(wiem, że są google i już szukałem, ale jak by ktoś wiedział i podpowiedział jakieś inne, ciekawe miejsce to by było miło )
ze zniecierpliwością oczekuję jakichkolwiek namiarów
:-)
Napisano Ponad rok temu
sorry za off topick..
Napisano Ponad rok temu
Slowenia i BiH nigdy sie do demoludów nie zaliczaly
sorry za off topick..
no problem...
wprawdzie nie na temat, ale dopytam.... a to Jugole nie byli w demokracji ludowej? a co tam było?
Napisano Ponad rok temu
jak sie jeżdzilo za granice w latach 70-tych to mialo sie paszport na demoludy i wlasnie Jugoslawie
Poza tym mozna bylomiec w domu (hehe) kilka paszportów na demoludy, KK (kraje kapitalistyczne), 2 sluzbowe na w/w kraje.. i cos tam jeszcze. Po powrocie nalezalo to grzecznie oddac.. taki chory system byl.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Aikido Kanai sensei.
- Ponad rok temu
-
Obóz aikido z Philippem Orban!!!!!!!!!!! :)))
- Ponad rok temu
-
Co powiecie mi o Klubie Aikido MEIAN w Warszawie ?
- Ponad rok temu
-
GDZIE TRENOWAĆ - DĘBLIN, PUŁAWY...?!?!?
- Ponad rok temu
-
Ksiązka dla Szczepana, meguri i tajemne pady ;)
- Ponad rok temu
-
Aikidoveranstaltungen:)
- Ponad rok temu
-
Jak się robi dzwignie na kciuki ?
- Ponad rok temu
-
Yamada Shihan, Shibata Shihan and Peter Bernath Shihan
- Ponad rok temu
-
"Odłamy" Aikido w Polsce...Przczyny i różnice...
- Ponad rok temu
-
Fotorelacja ze stażu z Giampietro Savegnago w Szczecinie
- Ponad rok temu