Wyjscie do innej grupy na roda...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
czy abada w 3-mieście też ma taki zakaz ? z tego co wiem to alunos od Monitor`a Cipo.. nie raz grali w roda z ludzmi z abada... hmm.. strasznie mnie to trapi...
To prawda, przychodziły do nas osoby od Cipo i nie było żadnego problemu. Ale już nie przychodzą. Dziwne, może przestraszyli się Jogo Duro...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
nie pytałem czy przychodzą... czy nie... pytałem czy mogą !! a to różnica.. a twoja odpowiedz to czysta prowokacja... !!
Skoro przychodzili to chyba znaczy, że mogą.
Napisano Ponad rok temu
uuu zaraz sie bedzie dzialo 8O
Nic się nie będzie działo
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
to bardzo plynny temat.
Napisano Ponad rok temu
osoba ktora che wziac udzial w "obcej" roda powinna sie przedstawic i zapytac prowadzacego (zwlaszcza jesli to mestre), jest to oznaka szacunku i dobrego wychowania, jesli nie dostanie pozwolenia to nie nie musi to byc przejaw niecheci czy zlej woli, moze takie sa zasady w danej grupie, moze roda jest dla osob poczatkujacych a moze jest inny powod, zaden stres wg mnie, jeszcze w niejednej roda sie zagra
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a mnie się zawsze wydawało, że każda roda jest otwarta dla wszystkich i nie można uczestniczyć jedynie w treningu. no i że należy zapytać się prowadzącego, czy można sobie pograć. tak przynajmniej odebrałem nauki w adg
to generalnie zle ci się wydawało.
Napisano Ponad rok temu
a mnie się zawsze wydawało, że każda roda jest otwarta dla wszystkich i nie można uczestniczyć jedynie w treningu. no i że należy zapytać się prowadzącego, czy można sobie pograć. tak przynajmniej odebrałem nauki w adg
to generalnie zle ci się wydawało.
Konkrety please.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Konkrety please.
A po co zostało wymyslone roda aberta gdyby wszystkie były otwarte??
Napisano Ponad rok temu
A co do samego wychodzenia na roda do innych grup, jeśli to jest roda aberta, chyba żadnego problemu nie ma i raczej prowadzący też nie będzie specjalnych przeszkód robił. Fajnie jest popatrzeć jak grają z sobą ludzie prezentujący inne style, zwłaszcza jak prezentują względnie wysoki poziom. No i pograć też, na ile umiejętności pozwalają. Ogólnie bardzo pozytywna sprawa.
pzdr
Napisano Ponad rok temu
Co innego jesli ktos przychodzi zeby pokazac ze jest lepszy od danej grupy i chce skopac pare tylkow. Wtedy szanujacy sie prowadzacy powinien go poprosic zeby koles zostal po treningu. Jak juz wszystko sie skonczy, powinien zamknac dzrzwi i wtedy jak chca moga sie sprawdzic.
Napisano Ponad rok temu
a skad ta teoria?Jak juz wszystko sie skonczy, powinien zamknac dzrzwi i wtedy jak chca moga sie sprawdzic.
Napisano Ponad rok temu
Co innego jesli ktos przychodzi zeby pokazac ze jest lepszy od danej grupy i chce skopac pare tylkow. Wtedy szanujacy sie prowadzacy powinien go poprosic zeby koles zostal po treningu. Jak juz wszystko sie skonczy, powinien zamknac dzrzwi i wtedy jak chca moga sie sprawdzic.
Wtedy niech członkowie danej grupy wyprowadzą go z błędu i pokażą kto jest lepszy. Ale grą w roda, a nie za zamkniętymi drzwiami.
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Stanie na rękach jak do tego dojść?
- Ponad rok temu
-
Wakacyjne Warsztaty z Wyobraźnią i Capoeirą - 2005
- Ponad rok temu
-
Atabaque