Re: Polski mundur polowy...sprawa banalna..ale....
To tak jak myślałem, oceny raczej mocno negatywne, chociaż z wyjątkami
hehe założyłem ten post żeby poznać wasze zdanie na temat tego bardzo popularnego ubioru, jednak ja teraz chodzę w innym ciuchu (bluza holenderska, ale nie kolor DPM tylko ten oliwkowy plus bojówki za 90 zł :wink: ) polski mundur częściej wisi teraz w szafie, w upały które ostatnio występowały nie da się wytrzymać 5 minut w tym ubraniu, kilka razy jak byłem np. na rybach złapał mnie deszcz, bluza zmokła i dokładnie się mi przykleiła do skóry ;/ pozatym już zaliczył kilka razy pranie, i nie jest plamiakiem tylko buro-zielonym borsukiem
jednak k..a mać wszystko co polskie sprawdza się raczej miernie. Ogólnie pod dwóch latach użytkowania poznałem że to poprostu nie wypał, oki już nie chcę "pluć" po naszym mundurze tylko chciałem zadać pytanie, czy ktoś ma, posiada taki
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] jest to angielski mundur przeciw chemiczny, czaję się go kupić tylko nie wiem jak się sprawdza w praktyce ?? jak ktoś wie coś na temat tego właśnie munduru może skrobnąć parę słów.
Pozdro