Jeszcze rayz gratuluję wszystkim,którym się poszczęściło !
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Mam ten sam problem. Nie bardzo kroje co sie dzieje w tym emacie. Wyslalem maila do Fiodora. Mam nadzieje, ze wszystko sie wyjasni.jakoś ciężko docierają
mój najpierw wrócił do Fioda a teraz nadal nie ma.....
cos mi na nerwy to zaczyna działac....
Napisano Ponad rok temu
Dostałem zwrot od:
[...]
Mateusz Wilk - brak kodu (jaki nick?)
[...]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Na poczatku nie chcialem nic mowic, ale zaczynam byc coraz bardziej ta sytuacja zniecierpliwiony.
Napisano Ponad rok temu
Chłopie! Co ty wypisujesz? Fiod robi to w ramach przysługi, nikt nie wątpi w jego uczciwość, a Ty z takimi tekstami wyjeżdżasz???
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A ja ciagle czekam... Ile jeszcze Poczto Polska...no i mam juz też swojego , co prawda z jakims zaległym mandatem ale pal to pies......
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Z moim Konusem sytuacja okazala sie identyczna. Dzisiaj na poczcie w ostrych slowach ustawilem kierownika i paczka sie odnalazla. Na listonosza oczywiscie skarge do ksiegi wpisalem.Pocztę Polską to należałoby rozjebać i zbudować od nowa. W moim przypadku to się czesto zdaża, iż listonosz po prostu nie wkłada awiza (idzie sobie na piwo zamiast nosić paczki). Raz mi paczka nawet do USA przez takiego chuja wróciła.
Z konusem było podobnie. Teraz jak mi paczka nie przychodzi w 2 tyg to idę sprawdzać na poczcie. Wtedy pani wyciąga zajebistą księgę i sprawdza pół godziny co tam do kogo przyszło. Jak nie doszedł do was jeszcze konus to polecam zrobic to samo + dodatkowo napisać skargę że listonosz na wino chodzi. :twisted:
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu