NOZ BUDO - druga partia - NOWE!!!
Napisano Ponad rok temu
Jeszcze rayz gratuluję wszystkim,którym się poszczęściło !
Napisano Ponad rok temu
mój najpierw wrócił do Fioda a teraz nadal nie ma.....
cos mi na nerwy to zaczyna działac....
Napisano Ponad rok temu
Mam ten sam problem. Nie bardzo kroje co sie dzieje w tym emacie. Wyslalem maila do Fiodora. Mam nadzieje, ze wszystko sie wyjasni.jakoś ciężko docierają
mój najpierw wrócił do Fioda a teraz nadal nie ma.....
cos mi na nerwy to zaczyna działac....
Napisano Ponad rok temu
Dostałem zwrot od:
[...]
Mateusz Wilk - brak kodu (jaki nick?)
[...]
Moze warto zmienic poczte, jesli obsluga przyjmuje paczki bez napisanych kodow (zwyczajowo urzednicy sprawdzaja poprawnosc wypelnienia blankietu, przynajmniej tak bylo zawsze gdy ja cos wysylalem). Swoja droga, dlaczego kod nie byl wpisany, skoro podawalem go na przekazie pienieznym, a takze dwukrotnie w mailach? Czemu brakowalo mojego nicka, skoro imie i nazwisko na przekazie, a takze we wszystkich podawanych przeze mnie namiarach bylo z tymze nickiem tozsame? Na poczatku nie chcialem nic mowic, ale zaczynam byc coraz bardziej ta sytuacja zniecierpliwiony.
Napisano Ponad rok temu
Wg moich informacji noże miały być wysłane do ludzi w sobotę lub w poniedziałek.
Wiec może Fiod napisze jak wyglada stytuacja i da znac co jest grane......
Napisano Ponad rok temu
Z konusem było podobnie. Teraz jak mi paczka nie przychodzi w 2 tyg to idę sprawdzać na poczcie. Wtedy pani wyciąga zajebistą księgę i sprawdza pół godziny co tam do kogo przyszło. Jak nie doszedł do was jeszcze konus to polecam zrobic to samo + dodatkowo napisać skargę że listonosz na wino chodzi. :twisted:
Napisano Ponad rok temu
Na poczatku nie chcialem nic mowic, ale zaczynam byc coraz bardziej ta sytuacja zniecierpliwiony.
Chłopie! Co ty wypisujesz? Fiod robi to w ramach przysługi, nikt nie wątpi w jego uczciwość, a Ty z takimi tekstami wyjeżdżasz???
Adam
Napisano Ponad rok temu
Chłopie! Co ty wypisujesz? Fiod robi to w ramach przysługi, nikt nie wątpi w jego uczciwość, a Ty z takimi tekstami wyjeżdżasz???
Naucz sie czytac ze zrozumieniem - z jakimi tekstami? Nigdzie nie podalem w najmniejsza watpliwosc uczciwosci Fiodora i watpic w nia nie mam powodu. Zdaje sobie rowniez sprawe, ze Fiodor robi to w ramach przyslugi i za to jestem mu jak najbardziej wdzieczny. Napisalem jedynie, ze nieco mnie dziwi i po stosunkowo dlugim czasie oczekiwania nieco niecierpliwi ta sytuacja. Nic ponadto.
Napisano Ponad rok temu
Czekam na zdjęcia waszych konusów
Napisano Ponad rok temu
Fiodor ma rzeczywiscie ostatni "trudnosci komunikacyjne" , i latwiej jest sie skontaktowac z eskimosami niz nim. Wyslalem do niego dzisiaj maila i mam nadzieje ze przeczyta i za kilka dni wszystko sie wyjasni , u mnie i u was i bezbolesnie zakonczymy ta sprawe.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
mam avizo w skrzynce wiec lecę na poczte......
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A ja ciagle czekam... Ile jeszcze Poczto Polska...no i mam juz też swojego , co prawda z jakims zaległym mandatem ale pal to pies......
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Z moim Konusem sytuacja okazala sie identyczna. Dzisiaj na poczcie w ostrych slowach ustawilem kierownika i paczka sie odnalazla. Na listonosza oczywiscie skarge do ksiegi wpisalem.Pocztę Polską to należałoby rozjebać i zbudować od nowa. W moim przypadku to się czesto zdaża, iż listonosz po prostu nie wkłada awiza (idzie sobie na piwo zamiast nosić paczki). Raz mi paczka nawet do USA przez takiego chuja wróciła.
Z konusem było podobnie. Teraz jak mi paczka nie przychodzi w 2 tyg to idę sprawdzać na poczcie. Wtedy pani wyciąga zajebistą księgę i sprawdza pół godziny co tam do kogo przyszło. Jak nie doszedł do was jeszcze konus to polecam zrobic to samo + dodatkowo napisać skargę że listonosz na wino chodzi. :twisted:
Co do samego noza - piekna, piekna rzecz, wykonanie rownie piekne, ergonomia chwytu idealna, co do ciecia itp to musze potestowac. Jedna lyzka dziegciu w beczce miodu - na zdjeciach wydawal sie wiekszy .
Pozdrawiam
Radosny cahir
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Czekam właśnie na SPyderco Dragonfly :-)
- Ponad rok temu
-
Smersz
- Ponad rok temu
-
Czemu nie nalezy Cubem rombac senkow :)
- Ponad rok temu
-
Opinel
- Ponad rok temu
-
Pika vs Monochrome