Wielkie brawa dla Saimona, nie wiem czy mieliscie okazje ogladac Szymona w akcji, jezeli nie to powiem wam ze macie czego załowac ... on jest genialny, ale niedosc ze genialny to ma jeszcze genialszego trenera Piotra
  Wielkie brawa dla Saimona, nie wiem czy mieliscie okazje ogladac Szymona w akcji, jezeli nie to powiem wam ze macie czego załowac ... on jest genialny, ale niedosc ze genialny to ma jeszcze genialszego trenera Piotra  
 Pozdro 600 ;]

Napisano Ponad rok temu
 Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
 szczerze ci powiem ze pelnej loznej mawashi tej na ulicy nie chcialbys przyjac
  szczerze ci powiem ze pelnej loznej mawashi tej na ulicy nie chcialbys przyjac  

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
 Czy jest cos w tym nie na temat ? ;]
  Czy jest cos w tym nie na temat ? ;] ;]
  ;]

Napisano Ponad rok temu
o rany.... :wink:...A tak wogole to uwazam ze Saimon ma najlepsze obecnie " nogi " w kraju
;]

Napisano Ponad rok temu
A tak wogole to uwazam ze Saimon ma najlepsze obecnie " nogi " w kraju
;]

Napisano Ponad rok temu
A tak wogole to uwazam ze Saimon ma najlepsze obecnie " nogi " w kraju
;]
Napisano Ponad rok temu

, ale wiesz nie bede sie chwalil ze czasami udaje mi sie z nim wygrywac na zawodach ale rzadko poki co
 , ale wiesz nie bede sie chwalil ze czasami udaje mi sie z nim wygrywac na zawodach ale rzadko poki co  
  Mi chodzilo o nogi w sensie kopania technik na jodan
  Mi chodzilo o nogi w sensie kopania technik na jodan     

Napisano Ponad rok temu
I co z tego? Mozna walczyc przeciez tak ze "saimon" tych swoich nog nie bedzie w stanie uzyc... Poza tym faktycznie przesadzasz.

Napisano Ponad rok temu
Zreszta szczerze watpie zebys mogl uniemozliwic mu kopniecie na twoja glowa, no chyba ze walczylbys z zalozeniem na remis i na ciagle " klinczowanie ".
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
 FaceBook
 FaceBook 
- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu