Daito Ryu Aikijujutsu
Napisano Ponad rok temu
prawde
Napisano Ponad rok temu
Pokrecone to wszystko. W kazdym razie niezly geniusz z niego byl.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Słyszałem,że w Jujutsu mają jeszcze prócz walki wręcz,mają jeszcze miecz.Ktos wie cos o tym jeszcze
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nie mogę znależć.
Słyszałem,że w Jujutsu mają jeszcze prócz walki wręcz,mają jeszcze miecz.Ktos wie cos o tym jeszcze
Tak to stary zardzewiały miecz, podbno go zrobili z resora.
Napisano Ponad rok temu
Nie mogę znależć.
http://www.forum-kul...showtopic=71816
http://www.forum-kul...showtopic=72141
Hehe, oba tematy założyłem 8) Ale można znaleźć bez problemu, nie wiem co wpisywałeś...
Już ostatnio kumpel mnie pytał o miecz w jujutsu. Więc: jujutsu to medoda walki wręcz. Ale tradycyjne szkoły walki nie skupiały się wyłącznie na jujutsu (a często wogóle się nie skupiały), ale nauczały również walki bronią, m. in. kenjutsu (sztuka walki mieczem). Stąd wielu mistrzów tradycyjnych szkół jujutsu zna również kenjutsu, często również na poziomie mistrzowskim. Natomiast generalnie jujutsu to walka bez broni. A we współczesnych szkołach to już nawet elementów kenjutsu trudno szukać...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
8O 8O 8OAle bajer!!Dowiedziałem się że w mojej "Akademii Aikido"( [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] prócz Aikido:Daito Ryu Aikijujutsu,Taekwondo,Karate,Vale Tudo itd.Tam tego na stronie internetowej nie jest napisane(chyba),ale gosciu na serio prowadzi zajęcia takie,mówił nam i sam trenowałem kilka technik z tych rzeczy.
Velinov prowadzi treningi vale tudo 8O 8O
Napisano Ponad rok temu
kilka technik z tych rzeczy.[/b][/u]
No to brawo dla tego pana
Napisano Ponad rok temu
8O :-)8O 8O 8OAle bajer!!Dowiedziałem się że w mojej "Akademii Aikido"( [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] prócz Aikido:Daito Ryu Aikijujutsu,Taekwondo,Karate,Vale Tudo itd.Tam tego na stronie internetowej nie jest napisane(chyba),ale gosciu na serio prowadzi zajęcia takie,mówił nam i sam trenowałem kilka technik z tych rzeczy.
Velinov prowadzi treningi vale tudo 8O 8O
Bo to chiński chłyt maketningowy. :roll:
Strzyże, goli i pie....i, krawaty wiąże, usuwa ciążę. Szmery bajery, pompki, rowery, Buczka 4.
Napisano Ponad rok temu
Nastepnym razem jak bedziesz na treningu to zapytaj sie u kogo sie twoj instruktor uczyl tego "Daito ryu" co go naucza :roll: 8OAle bajer!!Dowiedziałem się że w mojej "Akademii Aikido"( [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] prócz Aikido:Daito Ryu Aikijujutsu,Taekwondo,Karate,Vale Tudo itd.Tam tego na stronie internetowej nie jest napisane(chyba),ale gosciu na serio prowadzi zajęcia takie,mówił nam i sam trenowałem kilka technik z tych rzeczy.
Napisano Ponad rok temu
Jasne; wpada i mówi wale tu do piątej dzisiaj :wink:Velinov prowadzi treningi vale tudo 8O 8O
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Poruszyłem już ten temat w dziale jujutsu, ale aikidoków powinien bardziej zainteresować. Na E Mule jest do ściągnięcia film z pokazem różnych szkół daito ryu oraz stylów pokrewnych. Czekam na opinie i produktywne komentarze. :wink:
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Taj miszczu linka na muła, bo w tamtym temacie nie znalazłem.http://www.forum-kulturystyka.pl/index.php?showtopic=72141&start=45
Poruszyłem już ten temat w dziale jujutsu, ale aikidoków powinien bardziej zainteresować. Na E Mule jest do ściągnięcia film z pokazem różnych szkół daito ryu oraz stylów pokrewnych. Czekam na opinie i produktywne komentarze. :wink:
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
ed2k://|file|Aikido.-.Daito-ryu.Aiki.Budo.Commemorative.Demonstration.[www.aikidonkey.tk].avi|347015168|7E0381174CE02D476B58C3502F99A294|/linka na muła
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Staz we Wroclawiu w ta sobote
- Ponad rok temu
-
Tajemniczy pokaz aikido
- Ponad rok temu
-
Yoshinkan Aikido
- Ponad rok temu