Luta Livre Warszawa
Napisano Ponad rok temu
jak wyglądają itp. czy ktoś może trenował w innym klubie bjj i ma jakieś porównanie? ( Zaznaczam że, stare posty na ten temat przeczytałem i proszę do nich nie odsyłać)
Napisano Ponad rok temu
mysle ze powinienes raczej bujnac sie na trening ll i bjj i sam sobie porownac co gdzie i jak ci pasuje. to chyba kwestia "gustu";]?
osobiscie bylem w 2 sekcjach tj bjj i ll i uwazam ze w obydwu przygotowanie jest solidne takze jezeli tylko bedziesz chcial cwiczyc to mozesz byc prawdziwym miszczem HIHIHIHi
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Mam prośbę do osób trenujących o podzielenie podzielenie się wrażeniami z treningów,
jak wyglądają itp. czy ktoś może trenował w innym klubie bjj i ma jakieś porównanie? ( Zaznaczam że, stare posty na ten temat przeczytałem i proszę do nich nie odsyłać)
Mi się podoba, a byłam na treningach w kilku szkołach w Wawie - tych gdzie są ćwiczone przynajmniej elementy parteru i mogą trenować dziewczyny :wink: .
A na LL w Wawie - moja opinia jest następująca:
solidna rozgrzewka, następnie techniki a na koniec treningi - tak to najczęściej wygląda, choć nie chodzę zawsze :wink: . No i wychodzę całkiem zmęczona .
A przed / czasem po jest koszykówka - i to też mi się podoba .
No i dużym atutem są duże maty i duża sala, więc nie ma ścisku na matach niezależnie od ilości osób.
Ponadto jest dość dużo sparingpartnerów więc jest możliwość zmian i ćwiczeń z osobami o różnym wzroście / wadze i płci :wink: .
Treningi zaczynają się punktualnie - nic na to nie poradzę, ale to dla mnie zaleta :wink: .
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
powiem co jest dobre na legii:) przede wszystkim jest solidny, ogladajacy bledy cwiczacych trener, aktywnie uczestniczacy w treningu , technik jest duzo ale pokazywane sa rozsadnie zeby nie namacic w glowie ale tez zeby trening byl ciekawy. MOIM zadaniem nie jest odczuwalan nie jest odczuwalna hierarchia cwiczacych i nei ma tzw grupek co niestety jest bardzo widoczne na gwardii;], i co jest plusem dla cwiczacych weddlug MNIE oczywiscie to mniej ludzi na legii co oznacza ze trener bedzie ci BARDZO duzo pomagal i JEST to odczuwalne
pozdrawiam
ps.oczywiscie ehheh moj wybor spowodowany jest hehe raczej godzinami treningow ale takei tylko spostrzezenia:)
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Free private class at Brazilian Black Belt CAMP
- Ponad rok temu
-
Co z Pucharem Polski?
- Ponad rok temu
-
Wzmocnienie chwytu
- Ponad rok temu