Prośba o linki do MOD mk V ATAC
Napisano Ponad rok temu
Strony które do tej pory znalazłem pokazują najczęściej jedno (i to samo) zdjęcie noża z boku i czasem łaskawie z pochwą.
Interesowałyby mnie zdjęcia wykonane z różnych stron, albo w porównaniu z innymi nożami -czyli coś jak w naszej galerii broni.
Korzystając z okazji, pozdrawiam wszystkich 1-Majowo :-)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
może uratuje mnie fakt, że święto to wynaleziono w USA - kraju największych maniaków noży :-)Hehe, zaraz pewnie ostrzeżenie dostaniesz "za lewactwo" ;-) .
A wracając do głównego tematu - MOD ATAC nie jest chyba zbyt popularnym nożem na tym Forum - ale może ktoś z Kolegów miał okazję pobawić się nim i chciały podzielić się wrażeniami?
Napisano Ponad rok temu
Co ciekawe, malo kto zna prawdziwa historie powstania "swieta", wiekszosc sie zadowala bajkowa wersja wciskana ludziom do glow przez komunistow
A na temat - ATAC jest chyba niezbyt popularny "w ogole", tutaj to moze raz fotke widzialem, na pocieszenie moge Ci wkleic tez to:
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Rekojesc jest bardzo wygodna, caly nozyk etz jest przyjemnie wykonany, jednak jak dla mnie moze on byc tylko dodatkiem do kolekcji, bo niestety nie korzystam z noza w walce
Napisano Ponad rok temu
rybak
chyba rzeczywiście ATAC, pomimo swoich licznych zalet, nie jest specjalnie popularny
- i nic nie pomoże nawet tytuł noża roku (sprzed paru lat).
Ta ilość wypowiedzi na jego temat na bladeforums jest bardzo wymowna
KKamiLL
mam to samo wrażenie co Ty- to nóż dla wojowników albo do kolekcji -dla entuzjastów osobliwości. Kojarzy mi się z filmami fantasy :-)
Chciałbym go mieć w swojej gablocie, ale zakupu nie planuję.
Napisano Ponad rok temu
Cos tam jeszcze widzialem, ale bylo mniej wiecej w ten desen, albo "bardzo mi sie podoba, chetnie bym pomacal"
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
A propos dyskusji o stalach... ;)
- Ponad rok temu
-
Emerson UTCOM CQC-11
- Ponad rok temu
-
Militech1
- Ponad rok temu