brak postępów
Napisano Ponad rok temu
od jakiegoś czasu zauważyłem u siebie straszny brak postępów a nawet pewne wsteczniactwo(!). przeciwnicy których jeszcze 2 miesiące temu kasowałem jak chciałem obecnie stali się oponentami w starciu z którymi ledwie robię remis zaznaczam, że zaczynałem razem z nimi. trenuję bjj tylko 3 razy w tygodniu więc nie ma mowy o przetrenowaniu...
no właśnie czy dopadło kogoś z was coś takiego? bardzo frustrujące nie...
Napisano Ponad rok temu
Poćwicz z kimś kto ma nikłe lub żade pojęcie o parterze i jest od Ciebie większy/silniejszy, a ponownie się podbudujesz
Napisano Ponad rok temu
To nie wstecznictwo tylko wyrównanie poziomów. Poprostu Twoi dawni chłopcy do bicia też załapali o co w tym chodzi i już nie jest Ci z nimi tak łatwo.
Poćwicz z kimś kto ma nikłe lub żade pojęcie o parterze i jest od Ciebie większy/silniejszy, a ponownie się podbudujesz
Z tego co widziałem większy i śilniejszy w przypadku partyzanta nie będzie takie łatwe
Nie łam się ja też tak mam od pewnego czasu. Zaciśnij zęby i trenuj dalej to jedyne wyjście.
Napisano Ponad rok temu
jerzu, to nie jest wcale takie trudne cienias ze mnie co nie miara i taki durzy to ja tez nie jestem, ot 175 cm i durzo słoninyZ tego co widziałem większy i śilniejszy w przypadku partyzanta nie będzie takie łatwe
ale dezięki za wzmacniające słowa :wink:
Napisano Ponad rok temu
tyle ze umnie wszystko przez to ze slaba dupa jestem
Napisano Ponad rok temu
Spokojnie facet. Nie ma co sie stresować. To naturalne że są okresy progresu i regresu. Czasem przychodzi taki czas że ćwiczysz a nie widzisz żeby cos szło do przodu. Z doświadczenia powiem ci że jest to normalne i nie ma za bardzo co się stresować. Poczekaj jakis czas z zobaczysz że znów zaczniesz iśc do przodu. Pozdrawiamszacunek!
od jakiegoś czasu zauważyłem u siebie straszny brak postępów a nawet pewne wsteczniactwo(!). przeciwnicy których jeszcze 2 miesiące temu kasowałem jak chciałem obecnie stali się oponentami w starciu z którymi ledwie robię remis zaznaczam, że zaczynałem razem z nimi. trenuję bjj tylko 3 razy w tygodniu więc nie ma mowy o przetrenowaniu...
no właśnie czy dopadło kogoś z was coś takiego? bardzo frustrujące nie...
Napisano Ponad rok temu
Ćwiczę w miarę regularnie i w walce z tymi co jeszcze 3-4 miesiace temu, klepałem X razy w ciągu minuty podejmuję w miarę wyrównaną walkę a jeśli którys z nich miał jakąś dłuższą przerwę to nawet idzie mi lepiej.
Napisano Ponad rok temu
Pozdr.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Włocławek - sekcje
- Ponad rok temu
-
Luta Livre a BJJ
- Ponad rok temu
-
Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie... :P
- Ponad rok temu
-
Najlepszy klub BJJ w Trójmieście !!!
- Ponad rok temu
-
www.robertoatalla.com
- Ponad rok temu
-
Vinicius Draculino
- Ponad rok temu
-
Luta Livre -poszukuje klub w Warszawie ?
- Ponad rok temu
-
pokaz bjj i vale tudo w lubelskiej szkole - foto
- Ponad rok temu
-
BJJ w Berlinie
- Ponad rok temu
-
Obóz BJJ,SW,VT Berserkerzy,Jakubek,Sulski
- Ponad rok temu