Arc Flashlights - życie pozagrobowe?
Napisano Ponad rok temu
"Peter Gransee and LED Flashlights
Merri and I are with a new company called Mega Tech Devices LLC in Phoenix. They will be manufacturing LED flashlights. Product announcements will occur soon and production is expected late spring of this year.
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] "
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
link był z przecinkiem, ten jest OK: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]ej no mi nie działa - może masz starego cache'a
A swoją drogą oby coś z tego wyszło
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Za około 40 USD
Napisano Ponad rok temu
Zaintrygował mnie ten wykres:
Pomyślałby kto? 8O
Napisano Ponad rok temu
Jeżeli porównać jej cenę z tymi za latarki Peak (30 - 35 dolców za latarkę na pojedynczego AAA z jednym ledem, czy 70 dolców za latarkę na pojedynczego AA z luxeonem 1W) to 40 dolców można chyba zapłacić jedynie kierując się sympatią do ARC.
Napisano Ponad rok temu
Ten nowy Arc w wersji premium ma 5,5 lumena wobec 3 lumenów starego przy takim saqmym zużyciu baterii!!!
Napisano Ponad rok temu
Przyczyny dla jakich chodziły za takie pieniądze są chyba oczywiste. Jednak jeżeli już podejmujesz ponownie produkcję latarki to chyba liczysz się z postępem jaki dokonał się u konkurencji, która zresztą też nieźle świeci.Zobacz po ile chodziły stare Arc na Ebay. Nawet po 100 USD. Zobacz jak duża jest lista na preorder. Moim zdaniem ten Arc to najlepsza latarka jaką mam. Pokrywa 90% moich potrzeb. Reszta latarek to tylko dla zabawy.
Ten nowy Arc w wersji premium ma 5,5 lumena wobec 3 lumenów starego przy takim saqmym zużyciu baterii!!!
Napisano Ponad rok temu
Duzo uzyteczniejsza niz ARC nawet premium. I tylko troche drozsza...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Przyczyny dla jakich chodziły za takie pieniądze są chyba oczywiste. Jednak jeżeli już podejmujesz ponownie produkcję latarki to chyba liczysz się z postępem jaki dokonał się u konkurencji, która zresztą też nieźle świeci.Zobacz po ile chodziły stare Arc na Ebay. Nawet po 100 USD. Zobacz jak duża jest lista na preorder. Moim zdaniem ten Arc to najlepsza latarka jaką mam. Pokrywa 90% moich potrzeb. Reszta latarek to tylko dla zabawy.
Nowy Arc ma nową diodę Nicha, która świeci jak 2 stare- to jest postęp.
Dark, Ten surefire to jest 2 razy większy i świeci 3 razy krócej.
Można zawsze nabyć to:
Zmodyfikowany Arc z 2 poziomami świecenia na 10 i 20 lumenów.
Napisano Ponad rok temu
Coś bliższego z łaski swojej proszęZmodyfikowany Arc z 2 poziomami świecenia na 10 i 20 lumenów.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Czyli zero normalnego zakupu... "Zrób sobie modyfikację, zapłać 200 dolców, lub giń" jak mawiali legioniściCena to zlezy od farta. Przeciż to unikalny, kolekcjonerski przedmiot teraz. Zobacz sobie podobny model na [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
To ja już wolę nowy wyrób wspomianej wcześniej firmy na 1 AA z luxeonem
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Arc to były pierwsze latarki na świecie na diodę luxeon. Obecnie, to prawda, są już lekko z tyłu za technologią. Teraz na topie jest coś takiego:
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Co nosicie przy kluczach ?
- Ponad rok temu
-
Puszka
- Ponad rok temu
-
Termos na wyprawe w gory?
- Ponad rok temu