Co nosicie przy kluczach ?
Napisano Ponad rok temu
a nad tym swiecidelkiem to tez pomysle, jak bedziecie zamawiac dajcie znac
Napisano Ponad rok temu
i mam pytanie a'propos Stingera? Zabierają toto w samolocie?
[a noszę na razie Sonica, bo bez tego zgubiłbym kluczyk od autka, w planach dalsze elementy 'taktycznego' wyposażenia kluczykowego - tak to jest jak się uprawia "urban survival", czyli po prostu mieszka]
Napisano Ponad rok temu
Ja proponuje zalozyc komitet kolejkowy i zorganizowac hurtowe zamowienie... serioja też chcę świecidełko jakby co!
Biore niebieskie
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Też sie piszę na to świecidełko
Napisano Ponad rok temu
Trytóweczka wypas, ale ta cena...
Dla mnie to już onanizm sprzętowy (no offense )
Napisano Ponad rok temu
W UK całkiem łatwo można kupic taką trytową zabawke.Wynalazek brytyjski , opatentowany zdaje sie w 1968 , sprezony gaz tytowy ( H3 ) , zalany w szkle a to nastepnie w przezorczystym plastiku.Ma sie "jarac" przez 25 lat , bez problemu mozna to zauwazyc z 10 m.Jak dla mnie super rzecz tylko cholernie ciezka do kupienia.
Napisano Ponad rok temu
panowie, przypominam tylko, że dążycie do złamania regulaminu ...
Ciiii, moze nikt nie zajrzy albo co... Moze moderatorzy, ktorzy sami maja na to chrapke zalagodza sprawe ten jeden raz :wink:6. Zabrania się prowadzenia indywidualnych i zbiorowych zamówień na zakupy oraz zapowiedzi sprzedaży towarów.
P.S. Chce niebieski
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Przy kluczach kluczyk swiss techa niezastąpiony i lubiany a jakie wrazenie zrobił klucz który sie otworzył a potem otwierał piwo
Sorry za OT ale nie moge - gosc, to twoj pierwszy post na budo bez bledow ortograficznych, gratulacje!!
Napisano Ponad rok temu
Stary, normalnie lansujesz mode na budo
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
To ja teeez, szszszyt ;-) - bardzo mnie sie podoba to trytowe co swieci... Nie zebym cos mowil, ale tez bylbym chetny na takie cudo :-)
Napisano Ponad rok temu
Tak naprawde - po kiju mi on, ale wisi, jeść nie woła... więc został.
Do oświetlania małych powierzchni blisko paszczy używam komórki - wystarcza.
A że ostatnio jedyna ciemna trasa jaką zaliczam to z kuchni do pokoju o 3 nad ranem - a tą już mam na pamięć obcykaną, więc zasadniczo oświetlaczy nie pragnę
Narzędzi obronnych też raczej nie przymocuję - pęk 9 kluczy ma wystarczajace jak dla mnie właściwości bojowe
Jednocześnie - klucze nie są rzeczą, którą noszę przy sobie najczęściej więc wszystkie podręczności trzymam raczej po kieszeniach rozplanowane, korzystając z błogosławieństwa bojówek :-)
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Puszka
- Ponad rok temu
-
Termos na wyprawe w gory?
- Ponad rok temu
-