Noz dla dziewczyny... :)
Napisano Ponad rok temu
Ktos wczesniej wspomnial (chyba przy porownaniu Pika-Bird), ze dla kobiet wyglad sie liczy bardziej niz dla nas. No i fakt. Moja druga polowa zapragnela miec noz "na cale zycie" - udalo mi sie wreszcie ja przekonac, ze kupowanie noza za 20PLN mija sie z celem...
Sprawa wyglada tak, ze czesto chodzimy po gorach, co wakacje jezdzimy na zagle etc. Czyli noz powinien moc czasem konserwe otworzyc (ale to ekstremalny przypadek chyba, prawda?), a na pewno przeciac blyskawicznie line, pokroic pomidora i posmarowac bulke Oczywiscie fixed, bo nie przekonam Jej do foldera
Ogolnie poreczny i... ladny I tu dochodzimy do kulminacji...
Jak na razie 1 (slownie: JEDEN) noz z proponowanych przeze mnie fixedow jej sie podobal: CRKT Kaiyuh Signature Hunter ([link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] - 2830). Doszlismy do wniosku, ze najlepiej zeby rekojesc byla drewniana. Oczywiscie cena tez raczej do 300-350PLN. Blagam, pomozcie znalezc cos podobnego, zeby byl wybor
BTW, CQB2 chyba tez Jej sie podobal - ja juz nie rozumiem kobiet... A poza tym jak wytlumaczyc, ze tanto nie jest za dobre w gory/nad jezioro?
Napisano Ponad rok temu
Po drugie Eka nordik W11.
Pozdrów połowę odemnie- Hakas
Guest_budo_Gacor_*
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
cena na Newgraham to $68,75, wiec z przesylka spokojnie miesci sie w tych 300 pln
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
mam nadzieje, ze pomoglem!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ja planuje zamowic jakis damast od tlima, bo po przeczytaniu recenzji Jumbo mocno sie zakrecilem - nie przypuszczalem takiej wytrzymalosci. Oczywiscie konserw tym sie nie bedzie otwierac, ale bedzie uzytkowy i ladny. Problem tylko w tym, ze nie mam pomyslu na projekt, nie mam tez uzdolnien graficznych. Wiec popatrze po innych nozach, moze kupie jakis, w celach pogladowych, a pozniej ewentualnie z tlimem pogadam o czyms podobnym custom w damascie
Napisano Ponad rok temu
Ale moze akurat do kobiecej dloni?
Tez go na liscie mam, jedyna wada to pochwa - cud rekodzielnictwa to niestety nie jest, trzeba uwazac, zeby jej nie kroic przy wkladaniu.
Znam czlowieka, dla ktorego to jedyny fixed - oprocz Tethera, ale on sie liczy za pol
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Oba sa niezle, Drop Point i Featherweight. Super wygodne, no i faktycznie bardzo lekkie.
Droppointa sobie sprawie, jak tylko zaczne nowe zakupy. Jeszcze przed Outbounderem nawet.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A i racja, ale po pogadankach ustalilismy, ze jak zamawiac od tlima to damast, bo potencjal noza od tlima jest za duzy, zeby go "zmarnowac" na "zwykla" lita stal Poza tym to nie bedzie noz do rabania drewna... Mam nadziejeA ja bym proponował pogadać z tlimem ( [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] ) na temat jakiejś prostej kutej klingi z węglówki...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Pika kontra Bird
- Ponad rok temu
-
CS kobun
- Ponad rok temu
-