bjj+silownia?
Napisano Ponad rok temu
Jezeli tak to w jakiej proporcji do treningow?
Napisano Ponad rok temu
Z tego co widzialem nie dla kazdego przyrost sily ma przelozenie dla skutecznosci na macie ( nie pokazuje palcem
 ). Lepiej IMHO oczywiscie pobiegac te 1 - 1.5 h  pare razy w tyg niz pakowac ciezary.
  ). Lepiej IMHO oczywiscie pobiegac te 1 - 1.5 h  pare razy w tyg niz pakowac ciezary.

Napisano Ponad rok temu
Generalnie dla mnie najważniejsza jest wydolność w trakcie walki i pod tym kątem też robię siłownie 2 razy w tygodniu.
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
![:]](http://forum-kulturystyka.pl/public/style_emoticons/default/splash.gif) Duuze miesnie, duuzy postep
 Duuze miesnie, duuzy postep  Wyciskac ciezary, bieganie? bieganie to jest dla krolikow
  Wyciskac ciezary, bieganie? bieganie to jest dla krolikow  

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
ja mam silownie w klubie wiec zawsze po treningu tam chodze, ale nie mam zadnego szczegulnego planu. Robie waszystkie partie (jedna dziennie) ale nie za duzo cwiczen od 1-3 na kazda partie.
Tez uwazam ze liczy sie wydolnosc na macie i sila tez jest wazna zwlaszcza na poczatku.
dzieki zorro za szczegulowy plan treningow.
Pozdr
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
 FaceBook
 FaceBook
	10 następnych tematów
- 
			 Pride GP 2005 - WYNIKI i fotki Pride GP 2005 - WYNIKI i fotki- Ponad rok temu 
- 
			 Jak tu nie lubić Igora? Jak tu nie lubić Igora?- Ponad rok temu 
- 
			 UWAGA odnośnie wyników Pride GP 2005 UWAGA odnośnie wyników Pride GP 2005- Ponad rok temu 
- 
			 Pride GP - fotki z ważenia Pride GP - fotki z ważenia- Ponad rok temu 
- 
			 Mirko vs Fedor czy Mirko vs Mino? Mirko vs Fedor czy Mirko vs Mino?- Ponad rok temu 
- 
			 Wanderlei w Gi Wanderlei w Gi- Ponad rok temu 
- 
			 video z treningu Wanda Silvy i Dana Hendersona video z treningu Wanda Silvy i Dana Hendersona- Ponad rok temu 
- 
			 Koszulki które staną się obiektem waszego pożądania Koszulki które staną się obiektem waszego pożądania- Ponad rok temu 
- 
			 K-1 Anzacs Show Kwiecien 30 K-1 Anzacs Show Kwiecien 30- Ponad rok temu 
- 
			 nowa strona o K-1 nowa strona o K-1- Ponad rok temu