Pride GP 2005 - WYNIKI i fotki
Napisano Ponad rok temu
Jacksona mi szkoda, mial cos z zebrami ale prawda jest taka ze na poczatku kiedy wszystko bylo ok, nie mogl sobie poradzic z Shogunem, ktory walczyl rewelacyjnie.
Arona ma niesamowite ciosy, szybkie, mocne i efektowne (wyprostowana klatka i broda w gorze), zniszczyl Listera (kto to wogle jest?? widzieliscie rekord tego goscia na sherdogu?) od poczatku walki przegrywal i nie mial nawet okazji zeby zakonczyc walke szybciej.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Vitor strasznie mnie zawiodl , kiedys uderzal szybkie proste a teraz machal lapami jak cepem.
Napisano Ponad rok temu
Zreszta jestesmy w świecie MMA a ja ogladajac setki gal bokserskich żadko widze zawodowych bokserów którzy wyprowadzaja piękne, ala szkoleniowe ciosy, większość z tych wirtuozów ( Hamed, Jones Jr.) trzyma ręce w kieszeniach i nie specjalnie dba o to czy bark zakrywa im brodę a stopa jest ustawiona pod kątem 45 a nie 49 stopni.
Co do Belforta, popatrz lepiej jak walczył z Liddelem czy Ortizem w UFC jeszcze w tym roku. Bił tak szybko i explozywnie jak za dawnych lat. Nie rozumiem tego całego zamieszania wokół jego osoby, moim zdaniem facet jest ciągle niesamowity. W tej walce został poddany i przegrał ewidentnie ale walke z Ortizem moim zdaniem wygrał a walka z Liddelem ( który znokautował Overema) tez była 100 % wyrównana i gdyby nie upadek pod koniec 3 rundy sadze we werdykt mógł by być zupełnie inny. Zreszta poziom wyszkolenia dzisiejszych zawodników jest taki .... ze nawet gdybysmy zobaczyli 20 letniego Belforta w klatce czy na ringu to pewnie i tak nie byłby w stanie tak szybko deklasować rywali jak niegdyś.
Napisano Ponad rok temu
No to ze broda w gorze to raczej nie jest zbyt dobra taktyka. :? Dostanie chocby cepa na szczeke i nie bedzie juz tak fajnie. Tak mi sie przynajmniej wydaje. Zreszta... W tej walce nie bylo za duzo stojki. :wink:Arona ma niesamowite ciosy, szybkie, mocne i efektowne (wyprostowana klatka i broda w gorze)
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Jak tu nie lubić Igora?
- Ponad rok temu
-
UWAGA odnośnie wyników Pride GP 2005
- Ponad rok temu
-
Pride GP - fotki z ważenia
- Ponad rok temu