Pozdrawiam
Pride GP 2005 - WYNIKI i fotki
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
w Shoguna wiezylem od poczatku, dal rade
Troche rozczarowal mnie wynika walki Nakamury z Randlemanem, moim zdaniem to Kevin wygral, ale trudno.
Silva - Yoshida, fajna walka, brawa dla Silvy, ze wytrzymal do konca rundy w uscisku ;-) Belford, chlopak juz sie chyba nie odrodzi, a swego czasu to byl zawodnik
Sakuraba mial najlatwiejszego przeciwnika i sobie bez problemu poradzil (niech Nastula stuoke trenuje ostro, by nie skoczyl tak jak koreanczyk).
Szkoda, ze Igor ko nie zrobil, ale przez cala walke zdecydowanie prowadzil.
Nogueira i Arona tez dali rade:) (choc Arona sie dlugo meczyl
Tak jak pisal nechrist, nudna gala niestety, spokdziewalem sie wiekszej ilosci ko
Obstawiam final hmmm dwuch brazylijczykow
Napisano Ponad rok temu
Mnie się gala podobałą, napewno nie było w niej wiecej tarzania po ziemi niz na innych ( to mówie pod adresem zwolenników walki w stójce do których ja tez należe). Mnie osobiscie mocno rozczarował Henderson , widac było ze nie miał zadnej koncepcji na prowadzenie pojedynku, walczył bardzo chaotycznie i ta walka moim zdaniem była najmniej interesujaca spośród wszystkich. Ale i tak najwiekszym zaskoczeniem dla mnie była walka Muricio z Jacksonem. Jasne ze mozna było śmiało obstawiac jego zwyciestwo zwłąszcza gdy ktoś od dłuższego czasu śledzi przebieg jego kariery, ale bez przesady !! Rampage walczył do tej pory z o niebo lepiej utytułowanymi przeciwnikami i jesli nie rozbijał ich o ring to przynajmniej stwarzał im cholerne problemy i sam był bliski zwycięstwa, a tutaj ?
Nie przypominam sobie nawet bym widział w jego wykonaniu nawet próbe jakiegoś rzutu.
Został obity 100 razy bardziej groteskowo niz nie jeden kelner podstawiany championom na "przetarcie".
Napisano Ponad rok temu
Walka ciekawa. W pierwszej rundzie bardzo podobał mi się rzut Yoshiego, który w judo nazywa się "sasae tsurikomi ashi" i jest stosunkowo rzadko stosowany nawet na zawodach judo. Yoshiemu udało się go wykonać w mma, nieźle. Jestem pod wrazeniem. Yoshida może czasem drażnić, zwłaszcza gdy jest pasywny (co było widać chwilami w tej walce), ale trzeba powiedzieć, że używa też technik, których nie zobaczymy raczej u innych zawodników (nietypowe take downy, Ezekiel). Dlatego warto oglądać jego walki. Zrobił też spore postępy, całkiem nieźle uderzał, gdy Silva trzymał go w gardzie. W poprzednich walkach rzadko używał pięści. Gdyby doszło do kolejnej walki z Silvą... jak to mówią "do trzech razy sztuka".
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Z drugiej strony mialem dziwne wrazenie, ze niektorzy byli kiepsko przygotowani pod wzgledem kondycyjnym.
Shogun dal czadu, ale Jackson zdaje sie walczyl z kontuzja od ktoregos momentu.
Igor i Nogueira podobali mi sie poza tym.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
FaceBook
10 następnych tematów
-
Jak tu nie lubić Igora?- Ponad rok temu
-
UWAGA odnośnie wyników Pride GP 2005- Ponad rok temu
-
Pride GP - fotki z ważenia- Ponad rok temu
-
Mirko vs Fedor czy Mirko vs Mino?- Ponad rok temu