Pride GP 2005 - WYNIKI i fotki
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
w Shoguna wiezylem od poczatku, dal rade
Troche rozczarowal mnie wynika walki Nakamury z Randlemanem, moim zdaniem to Kevin wygral, ale trudno.
Silva - Yoshida, fajna walka, brawa dla Silvy, ze wytrzymal do konca rundy w uscisku ;-) Belford, chlopak juz sie chyba nie odrodzi, a swego czasu to byl zawodnik brawa dla Alistara.
Sakuraba mial najlatwiejszego przeciwnika i sobie bez problemu poradzil (niech Nastula stuoke trenuje ostro, by nie skoczyl tak jak koreanczyk).
Szkoda, ze Igor ko nie zrobil, ale przez cala walke zdecydowanie prowadzil.
Nogueira i Arona tez dali rade:) (choc Arona sie dlugo meczyl )
Tak jak pisal nechrist, nudna gala niestety, spokdziewalem sie wiekszej ilosci ko
Obstawiam final hmmm dwuch brazylijczykow
Napisano Ponad rok temu
Mnie się gala podobałą, napewno nie było w niej wiecej tarzania po ziemi niz na innych ( to mówie pod adresem zwolenników walki w stójce do których ja tez należe). Mnie osobiscie mocno rozczarował Henderson , widac było ze nie miał zadnej koncepcji na prowadzenie pojedynku, walczył bardzo chaotycznie i ta walka moim zdaniem była najmniej interesujaca spośród wszystkich. Ale i tak najwiekszym zaskoczeniem dla mnie była walka Muricio z Jacksonem. Jasne ze mozna było śmiało obstawiac jego zwyciestwo zwłąszcza gdy ktoś od dłuższego czasu śledzi przebieg jego kariery, ale bez przesady !! Rampage walczył do tej pory z o niebo lepiej utytułowanymi przeciwnikami i jesli nie rozbijał ich o ring to przynajmniej stwarzał im cholerne problemy i sam był bliski zwycięstwa, a tutaj ?
Nie przypominam sobie nawet bym widział w jego wykonaniu nawet próbe jakiegoś rzutu.
Został obity 100 razy bardziej groteskowo niz nie jeden kelner podstawiany championom na "przetarcie".
Napisano Ponad rok temu
Walka ciekawa. W pierwszej rundzie bardzo podobał mi się rzut Yoshiego, który w judo nazywa się "sasae tsurikomi ashi" i jest stosunkowo rzadko stosowany nawet na zawodach judo. Yoshiemu udało się go wykonać w mma, nieźle. Jestem pod wrazeniem. Yoshida może czasem drażnić, zwłaszcza gdy jest pasywny (co było widać chwilami w tej walce), ale trzeba powiedzieć, że używa też technik, których nie zobaczymy raczej u innych zawodników (nietypowe take downy, Ezekiel). Dlatego warto oglądać jego walki. Zrobił też spore postępy, całkiem nieźle uderzał, gdy Silva trzymał go w gardzie. W poprzednich walkach rzadko używał pięści. Gdyby doszło do kolejnej walki z Silvą... jak to mówią "do trzech razy sztuka".
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Z drugiej strony mialem dziwne wrazenie, ze niektorzy byli kiepsko przygotowani pod wzgledem kondycyjnym.
Shogun dal czadu, ale Jackson zdaje sie walczyl z kontuzja od ktoregos momentu.
Igor i Nogueira podobali mi sie poza tym.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Jak tu nie lubić Igora?
- Ponad rok temu
-
UWAGA odnośnie wyników Pride GP 2005
- Ponad rok temu
-
Pride GP - fotki z ważenia
- Ponad rok temu