Maxpedition Thermite Versipack - zdjecia i kilka slow
Napisano Ponad rok temu
Ostatnio szukalem alternatywy dla mojego Baby condor, bo nie zawsze chcialo mi sie taszczyc plecak specjalnie dla portfela i paru drobiazgow, a nosic to wszystko po kieszeniach, to pomylka. Najpierw myslalem o jakis mniejszych modelach ala M1/M2 ale ostatecznie moj wybor padl na Thermite Veripack. Dzis akurat wybieralem sie do znajomego z dyskiem i nadazyla sie okazja, zeby go ze soba zabrac.
Do torby bez problemu zmiescily sie HDD, Busse Lean Mean street, klucze, paczka gum Orbit i bylo jeszcze dosc miejsca na latarke czy inne drobiazgi. Calosc - ze wzgledu na dysk - swoje wazyla, ale nosilo mi sie to na pasie w miare wygodnie.
Na dzien dzisiejszy jestem zadowolony i mysle ze Thermite sprawdzi sie tak samo, jak sprawdzil sie noszony przeze mnie praktycznie codziennie Baby condor.
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
jak wpakowałeś do niego dysk i z tym szedłeś.... nielatało Ci to troche? a jak byś np musiał z tym kawałek podbiec (np do autobus)?
gdzie można zamówić taki sprzet? jakieś polskie sklepy czy tylko zagraniczne?
tak swoją drogą to troche delikatniej mugł byś sie z HD obchodzić... :roll:
Napisano Ponad rok temu
hy.. ciekawy ten Thermite Veripack...
jak wpakowałeś do niego dysk i z tym szedłeś.... nielatało Ci to troche?
troche latalo, ale nieznacznie.
a jak byś np musiał z tym kawałek podbiec (np do autobus)?
To przypuszczam ze bym sobie thermite'a trzymal prawa reka dodatkowo, bo 2 opaski na udo nie uzywam.
gdzie można zamówić taki sprzet? jakieś polskie sklepy czy tylko zagraniczne?
tak swoją drogą to troche delikatniej mugł byś sie z HD obchodzić... :roll:
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] lub mail do PiteraM na tym forum - to oficjalny dealer na Polske.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
To przypuszczam ze bym sobie thermite'a trzymal prawa reka dodatkowo, bo 2 opaski na udo nie uzywam.
quote"]
no przytrzymanie rekom jest oczywiste... ale troche mało wygodne... a co do drugiego paska... jest on w komplecie?? bo na forkach go niewidziałem... no ale spoko... tak tylko spytałem z Ciekawośći...
PiteraM no tak... niepomyślałem
eh... tak to jest ja sie człowiek uczy a w przerwach klika na forum... :roll:
Napisano Ponad rok temu
na pewno będziesz zadowolony - z Twojego opisu zapakowania wnoszę, że nie wykorzystałeś całej jego pakowności :wink:
trening czyni mistrza czy jakoś tak ...
do innych - można go nosić na ramieniu i na skos przez klatkę piersiową i na pasie - jest pod tym względem bardzo uniwersalny, bez żadnych kombinacji wchodza tam 3 twarde dyski no i od biedy może uchodzić za przypakowaną torebkę biodrową :wink:
torba nie lata jeśli jest z boku na biodrze (trudniej się mieścić w drzwiach) , podskakuje jeśli jest bardziej z przodu na nodze,
plecak też by podskakiwał i kamizelka taktyczna też - grawitacja jest wredna
Napisano Ponad rok temu
(fotka)
OMG...
gkozi, jesteś moim bóstwem... (przynajmniej na jakiś czas... )
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Kurde ludzie co Wy na wojne idziecie ???
Jakos nie moglem wymyslic co mam nosic i poprzestaje na malej CMG infinity,komoreczce i jednym folderku.Upycham po kieszeniach choc mam troche zabawek ze stajni MaxPedition. Na cholere Wam to wszystko ????
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Kij
- Ponad rok temu
-
Wiatrówka Walther CP-99
- Ponad rok temu
-
Poręczny Surefire
- Ponad rok temu