Skocz do zawartości

Zdjęcie

BUDOKAI KARATE w Polsce

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
16 odpowiedzi w tym temacie

budo_bobby_de
  • Użytkownik
  • PipPip
  • 87 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

BUDOKAI KARATE w Polsce
Jeśli ktoś trenuje ten styl to proszę pisać do jakich sekcji należycie i gdzie one są. Ciekawi mnie czy są wogóle jakieś sekcje w naszym kraju poza Kędzierzynem-Koźle i Głogówkiem.
  • 0

budo_highwind
  • Użytkownik
  • PipPip
  • 51 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Re: BUDOKAI KARATE w Polsce
bobby
sadze ze ten temat nie bedzie mial duzego zainteresowania, bo z tego co sie orientuje to kyokushin budokai dopiero co rozpoczelo swoja dzialalnosc w kraju. Jesli szukasz osob zaczynajacych go cwiczyc , to zapytaj sie swego trenera czy na seminariach na ktore jezdzil nie bylo instruktorow z innych miast polski.
Jak bedzie juz po zawodach o ktoreych wczesniej wspominales to sklec jakas recenzje i podeslij linka do zdjec. :wink:
Powodzenie , oby cie za mocno nie obili.

Osu
  • 0

budo_bobby_de
  • Użytkownik
  • PipPip
  • 87 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Z pewnością zdjęcia i film będzie na stronie [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] Aktulanie nie ma jeszcze galerii, ale zaniedłgo będą zdjęcia z treningów, także film oraz zdjęcia z międzynarodowych zawodów, które odbyły się w lutym.
  • 0

budo_karateka1
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 2994 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Chłopaki zycze wam w powodzenia w promocji tego stylu.

Mam pytanie czemu uzywaćie znaków kyokushin IKO 1 przeciez Bluming uzywa innych na kimonie ?
  • 0

budo_vop23
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 613 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Nikt z kierownictwa kyoka nie przewidzial wczesniej ze bedzie tyle org. kk i nie zastrzegli kanku , i nazwy. Teraz kazdy moze te znaki nosic na kimonie . I co komu do tego.
  • 0

budo_karateka1
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 2994 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Oj masz rewelacyjne wieści ,a co do przewidzenia to przecież pierwsi mistrzowie kyoku opuszczali juz IKO w latach 70-tych tworząc swoje style.
  • 0

budo_kyokushin
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 276 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Oj chyba nie o to chodziło w tym temacie. :?
  • 0

budo_karateka1
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 2994 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Oj chyba nie o to chodziło w tym temacie. :?

Oczywiście ten mały krakus ciągle prowokuje do kłótni i szydzi.

Mnie poprostu zadziwił znak kanji na ich stronie www
  • 0

budo_bobby_de
  • Użytkownik
  • PipPip
  • 87 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

No to chyba nikt nie wie o innych sekcjach... :( Może nie ma... Heh, wiecie... dostałem wczoraj maila z propozycją przyłączenia klubu "Oyama Karate" z Poznania do sekcji Budokai. Koleś ma 4 Kyu i powiedział, że jeśli dostanie 2 dan to wejdzie w nasze struktury... To jest poprostu śmieszne. Tak wysoki stopień nie dostaje się za free :rofl:
  • 0

budo_.:pitman:.
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 984 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

No to chyba nikt nie wie o innych sekcjach... :( Może nie ma... Heh, wiecie... dostałem wczoraj maila z propozycją przyłączenia klubu "Oyama Karate" z Poznania do sekcji Budokai. Koleś ma 4 Kyu i powiedział, że jeśli dostanie 2 dan to wejdzie w nasze struktury... To jest poprostu śmieszne. Tak wysoki stopień nie dostaje się za free :rofl:

głupków znajdziesz wszędzie...a Ty nawet nie musiałeś szukać , sam się zgłosił :) ja będąc mściwym ch**** podesłałbym tego maila Jankowi do Krakowa, ciekawe co on na to :)
  • 0

budo_karateka1
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 2994 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

No tak już sie zaczyna- sklepik otwraty :(
  • 0

budo_vop23
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 613 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

A ja slyszalem ze w Budokai mozna kupic dowolny stopien . Ale moze to tylko glupie plotki ?
Ja w to nie wierze.
  • 0

budo_bobby_de
  • Użytkownik
  • PipPip
  • 87 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Pewnie, że nie można. Ten kto Ci tak powiedział i był o tym przekonany, powinien zostać za to wyśmiany!!! Nie rozumiem jak można kupować stopnie. Na każdy stopnień trzeba sobie zasłużyć a każdy egzamin w Budokai kosztuje 20 eur.
  • 0

budo_perminator
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 433 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Pewnie, że nie można. Ten kto Ci tak powiedział i był o tym przekonany, powinien zostać za to wyśmiany!!! Nie rozumiem jak można kupować stopnie. Na każdy stopnień trzeba sobie zasłużyć a każdy egzamin w Budokai kosztuje 20 eur.

Chyba zapomniales ze zyjemy w Polsce. Praktyki jak ta, ktora opisales (jak koles wysyla maila i chcial stopien) sa w naszym kraju na porzadku dziennym. KAZDY pojawiajacy sie nowy maloznany styl chce miec w swoich szeregach znane nazwisko w srodowisku SW. Niektorzy zgadzaja sie dostac wysoki stopien w nowym stylu, tylko za to ze beda sygnowac nowy styl swoim nazwiskiem ( w Warszawie jes taki jeden co to ma jakies dany w 8 SW jesli dobrze pamietam i jak tylko pojawia sie jakis nowy styl to on ma juz w tej dyscyplinie dana).
  • 0

budo_karateka1
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 2994 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

To koszty prawie jak u Vopra w karate
  • 0

budo_karateka1
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 2994 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

A bym zapomniał zapytać te 20 euro to za kyu czy dana ?, a tak wogóle podaj cennik.
  • 0

budo_bobby_de
  • Użytkownik
  • PipPip
  • 87 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Każdy kyu to koszt 20 eur., nie wiem jak z danami, ale chyba tak samo.
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Ikona FaceBook

10 następnych tematów

Plany treningowe i dietetyczne

Forum: 2002 : 2003 : 2004 : 2005 : 2006 : 2007 : 2008 : 2009 : 2010 : 2011 : 2012 : 2013 : 2014 : 2015 : 2016 : 2017 : 2018 : 2019 : 2020 : 2021 : 2022 : 2023 : 2024