klasy sportowe
Napisano Ponad rok temu
Pytam bo moja koleżanka z klubu ma zamiar iść na AWF i to ma jej pomóc sie tam dostać. posiada ona 1Dan i jest z rocznika 1986. z góry dzięki
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Gizmo
Napisano Ponad rok temu
Gizmo
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Gizmo
Napisano Ponad rok temu
kazda uczelnia wyzsza posiada w tym sesnie pewna niezaleznosc. Stad kazda moze miec inne metody naboru/zwolnien z egzaminow itp.Hm, właściwie to nie łapię, dlaczego "wszystkie powinny uznawać".
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Gizmo
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Gizmo
Napisano Ponad rok temu
Studiuje na Uniwersytecie Jagiellońskim i w ramach zajęć na swoim kierunku na trzech pierwszych semestrach mam WF. Jestem teraz na trzecim semestrze i powinienem grzecznie biegac na WF. Tyle że trenuje teraz 4 razy w tygodniu i kompletnie mi nie pasuje cholerny WF.
(W tym samym dniu mam trening na który daleko dojeżdżam.)
Okazuje się że moich WFistów nie interesuje to, że trenuje, nie wiem jak jest dokładnie (sprawdze niebawem) ale z zajęć zwalnia chyba tylko klasa mistrzowska. Za start na MP double match w Będzinie mam I klase sportową ale obawiam się, że to nie wystarczy.
Jak jest z WFem na waszych uczelniach ? Czy próbowaliście się zwolnić z WFu, trenując TKD ? No i czy nie wiecie czy jest jakiś sposób zeby obejść to badziewie ?
Aha. Mój klub jest zrzeszony właśnie w PUT.
pozdrawiam. Dzik
Napisano Ponad rok temu
Gizmo
Napisano Ponad rok temu
pozdrawiam, DZIK
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
taaaak.... sama próbowałam dostać sie na wychowanie fizyczne na Akademii Bydgoskiej posiadając klasę sportową i zostałam poinformowana, że z egzaminów zwalnia tylko klasa z dyscyplin olimpijskich... a posiadałam w tkd ważną do końca 2001 roku ... : ( nic dodać, nic ująć)Z tego co wiem to z egzaminów na AWF zwalniają tylko klasy sportowe ale tylko z dyscyplin olimpijskich.
Napisano Ponad rok temu
Gizmo
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
TKD tradycyjne
- Ponad rok temu
-
MŚ WTF-Madryt 2005
- Ponad rok temu
-
Zawody
- Ponad rok temu
-
50-lecie TKD :-)
- Ponad rok temu
-
Różnice
- Ponad rok temu
-
Nowy 9 dan ITF
- Ponad rok temu
-
Relacje z MŚ TKD WTF na Eurosporcie!
- Ponad rok temu
-
5 DAN
- Ponad rok temu
-
Od czego zacząć?? ...
- Ponad rok temu
-
ITF: dziś i w niedzielę międzypaństwowy mecz...
- Ponad rok temu