Blue Dragon - Smoczy Bat
Napisano Ponad rok temu
Na poczatku byl sznurek. W Leroy Merlin nie za dobrze go zwijaja bo dali mi straszliwie poplatany i na dodatek skrecony. Postanowilem wiec zaczac robote od konca.
Zwiazalem dwie linki i po kilku uderzeniach w sciane...
...otrzymalem calkiem fajny cracker i fall.
Niestety przyszedl czas powazniejszej roboty. Ile to ja sie nameczylem zeby rozplatac ta linke. Prawdziwy wezel gordyjski. Nie moglem sie posluzyc metoda znanego wszystkim Alexandra wiec zmudnie rozplatywalem linke. W koncu udalo mi sie pociac na 5metrowe kawalki i przygotowac do plecenia.
Do roboty, gotowy, start!
Kotlet na druga strone...
A tu mamy produkt juz finalny.
Snake (nie mialem co wsadzic w rekojesc), 415cm z fallem i crackerem, fall 40cm, cracker 20cm. Strzela przednio. Mam nadzieje ze sie przyszlemu wlascicielowi spodoba Juz go zobligowalem do opisania wrazen ze strzelania i wrzucenia jakis fotek
Pozdrawiam
Liczmistrz
Napisano Ponad rok temu
Muszę przyznać - zajebisty bacik, a jak fajnie szczela...
Tylko ludzie się dziwnie patrzą. :wink: Ale kto by się tam przejmował ludźmi, jak jest uzależnio... Ekhemkhemkhem, znaczy jak nie potrafi się powstrzymać, żeby nie strzelać na każdym wolnym kawałku skwerku.
Napisano Ponad rok temu
W ogóle nic nie bede pisał na razie-poczekam aż bedę mogł zmacać i wtedy to już orgazm :wink:
PZDR,
Smoku
Napisano Ponad rok temu
360cm~141cali~11,8stopy bez falla i crackera
Napisano Ponad rok temu
1.W newralgicznych miejscach wypadałoby przeszyć kilka rayz nitką końcówki, anie tylko obwiązać, ale na razie tylko jedna końcówka (ostatnia-najbardziej narażona) poszła.
2.Długi bat=dobry bat :wink:
3.linka jest lekka (jak dla mnie-plus), ale może jest nieco za sztywna...ważne jednak, że bacik strzela i to bardzo ładnie
4. Strzelanie nie wychodzi mi jeszce dobrze (mialem w ręku w sumie 3 razy bat) ale w butelkę trafiam (może nie za każdym razem, ale jednak). Problemem jest celność z "dolnego" i górnego" strzału, "forehand" i "backhand"y mam juz opanowane
5. Siła.....chyba wystarczy, jak zamieszczę zdjęcia. są z komórki, więc przepraszam za jakość, alechyba widać o co chodzi :twisted: .Żeby było śmieszniej, był to pierwszy, niejako "próbny" strzał do celu, dość lekki...jak to zobaczyłem, to miałem takie 8O oczy
Zdjątka:
Po oddaniu strzałów zauważyłem, że odpadł cracker, więc musiałem wracać do domu...
A ponieważ nudziło mi się troszkę-dodałem crackera i falla z kabelków od starej myszki
:twisted: Myślę, że bedzie miał z tym niezłego kopa....
Kto chce opbaczyć bicz na żywo - niedziela, Pola Mokotowskie, od g. 13.30
PZDR,
Smoku
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Kursy ???
- Ponad rok temu
-
Pola Mokotowskie-atrapy w dłoń?
- Ponad rok temu
-
Jaką masz pałkę teleskopowa ?? Napisz !!
- Ponad rok temu
-
Alternatywa dla baseballa
- Ponad rok temu
-
Pałka teleskopowa .... cała prawda ...
- Ponad rok temu
-
Pałka teleskopowa - czy jest skuteczna ?? ...
- Ponad rok temu
-
Prawdziwe Munczako
- Ponad rok temu
-
Pałka i rzutka - 2 kije...
- Ponad rok temu
-
Jitte, czyli broń do łamania mieczy
- Ponad rok temu
-
Bejsbol vs. Bo&Jo