![:)](http://forum-kulturystyka.pl/public/style_emoticons/default/smile.png)
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
c.d.n.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
MarcinS - jesteś chodzącą obrabiarką cnc.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Piteros tu masz rysunek , po prosty śruby bedą wkręcane z 2 stron , co na grubości noża 5mm daje powiedzmy na strone jakieś 2,2 mm przy skoku gwintu w M5 jeśli sie nie mylę 1 obrót na 0.8mm daje nam prawie 3 pełne obroty śruby z każdej ze stron , moim zdaniem to wystarczy aby 3 śrubami na strone skręcić okładzinke ( koniem nie ruszy )jestem pod wrażeniem, ja jestem bardzo daleki od osiągnięcia takiego poziomu dokładności... Mam jeszcze jedno pytanko - jakie będzie zakończenie śruby po drugiej stronie, jak możesz zrób prosze fotkę. Bo też chce zrobić skręcanie na podobnej śrubie, a jako nakrętkę użyć coś takiego:
ale może znalazłeś coś ciekawszego.
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Myślę że nikogo tu nie zanudzasz, dawno nie było takiego fajnego i poglądowego wątku na MoS!pewnie już macie dość ale już niedługo skończe busika , a zdjęciami z postępów nad następnymi nożami nie bede zanudzał
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Marcin,
ten kawałek pracy już olałeś... no, chyba że ich ergonomia jest super, bo za wygląd zamiast oceny 6! ...dałbym jakieś 5- :wink: jednym słowem nie komponują się z całością...
...podsumowując - kawał świetnej roboty... a okładziny zawsze można zmienić![]()
PS. konstruktywnej krytyki nigdy dość
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu