Atami gi
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Wiedz tylko ze to w jaki Gi cwiczysz nie zrobi z Ciebie lepszego zawodnika. Co wiecej, trening przy urzyciu Gi typu "competition" "double wave" nie nalezy do przyjemnych :wink:
Napisano Ponad rok temu
kierujac sie logika pytajacego to trzeba by powaznie pomyslec przed zakupem jordanow bo jestem slaby w kosza i bym glupio wygladal?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
hast: wiem ze nie zrobi ze mnie lepszego zawodnika.ale twoj argument ze gorzej sie cwiczy w takim gi mnie przekonuje:)skoro mam sie meczyc to lepiej takiego nie kupowac,zwlaszcza ze nie nalezy do tanich.
Gorzej to sie cwiczy Twojemu partnerowi.
Grube i szorstkie gi sa trudne do chwycenia, nieprzyjemne. Jezeli chodzi o trening to jest to po prostu robienie ludziom pod gorke. Takie jest moje zdanie.
Do treningu lepiej jest uzyc czegos miekkszego.
Ja mam Judo Gi do zawodow (Mizuno Ippon) i de facto nosze je tylko na randori/zawody. Do treningow mam swojego Serwacha standart.
Napisano Ponad rok temu
Niebyl bym taki pewny ::Dd
a Czemu juZ Ci wyjasniam np dostajesz w spadku kimono od trenera w ktorym wygrywal najlepsze turnieje itp a teraz ty je nosisz ciwczysz bijesz sie wnim i odrazu masz moblizacjie aby niezniszczyc passsy i niezawiesc swego trenera
;] wyzej odnoscilem sie do dostanie kimona a teraz np kupujesz sobie wypasa wktorym np trenuje jakis wypas zawodnik (ihih) i jestes dumny ze walczysz w takim kimonie jak on a duma niepozwala Ci na przegrana :
O to moje male ciche zdanie :dn [/b]
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Nowa stronka www.fight4fun.com
- Ponad rok temu
-
BJJ a "sztywny" kręgosłup
- Ponad rok temu
-
Ciekawy Kubek na Allegro