sanitas
Napisano Ponad rok temu
Dostępne są w kilku ziarnistościach(różnią sie kolorem) - czerwony, ciemno szary - większa ziarnistość , jasnoszary ,(średnia) oraz biały(najmniejsza ziarnistość) występują w różnych kształtach( kwadratowe, prostokątne , okrągłe) , te ostatnie byłyby najlepsze
Cena takich prętów - od 1 do 3 zł za sztuke w zależnośći od ziarnistośći i kształtu
A co do wykonania ostrzałki - chyba największym problemem będzie wykonanie otworu pod ściśle określonym kątem ,więc będę musiał coś pokombinować
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Tak mi sie przynajmniej wydaje
Napisano Ponad rok temu
Jestem zainteresowany wykonaniem takiej oszczałki. Jakieś info gdzie można zanabyć same pręty?? I z cenami jeśli można.
Tu na pewno -> [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Sorry, jeśli oczekiwałeś czegoś bardziej błyskotliwego, ale to szczyt kreatywności z mojej strony na dziś 8)
Napisano Ponad rok temu
a elektrody by sie nadawały na takie pręty?
Doda-Elektroda na pewno nie, inne chyba też nie bardzo
Napisano Ponad rok temu
Ostatnio wpadłem na pomysł , by przerobić ostrzałkę Lansky Crock Stick( napewno każdy wie o jaką chodzi )
Mianowicie - na opakowaniu po tej ostrzałce pisze że pręty dają sie wymontować - owszem dają sie ale troche ciężko jest coś takiego zrobić(trzeba uważać , by nie pękły) , a co jakiś czas trzeba wyjąć ( chociażby do czyszczenia) no więc :
- wyjąłem pręty w konwencjonalny sposób
- wziąłem pilnik ( okrągły iglak)
- wypiłowałem od górnej strony ostrzałki( tam gdzie jest to szersze V) półokrągłe wycięcia, tak że teraz pręty można po prostu wsuwać i wysuwać( jest to znacznie mniej kłopotliwe niż standardowe wyjmowanie prętów)
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Zegnam...
- Ponad rok temu
-
Pozdrawiam wszystkich
- Ponad rok temu
-
Nowe noże dla pilotów :)
- Ponad rok temu