UWAGA - skradziony Frigault !!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Bede sie rozgladal...
Chyba do jakiegos mojego sasiada z Ursynowa szedl...
Napisano Ponad rok temu
sorry za takie dywagacje, ale próbuje ustalić wszelkie metody zabezpieczenia przed kradzieżą.
jak wysyłałem razorbacka za pobraniem priorytetem (też nieubezpieczony) i szedł 3 dni, to też srałem w gacie... no bo w końcu następnego dnia powinien dojść.
...ale to był nóz za rynkową cene max 450 PLN, a taki kastom to juz chyba kuriera by trza brać - ale czy oni też nie ukradną jak wygodne?
Jeśli więc niewygoda miałaby byc utrudnieniem, to może słać paczki wielkości telewizorów...
Napisano Ponad rok temu
Z poczta jest inaczej. Byl taki dokument, ze zmusza sie listonoszy do nadgodzin za friko, wiec pewno oni kradna by sobie doboric...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jezeli uzyjesz firmy kurierskiej to oni nie moga sobie pozwolic na kradziez.
widac ze nie masz doswiadczenia, a tylko Ci sie wydaje.
Uzycie firmy kurierskiej nie gwarantuje niczego- wiem z doswiadczenia (telefony komorkowe)
Napisano Ponad rok temu
widac ze nie masz doswiadczenia, a tylko Ci sie wydaje.
Uzycie firmy kurierskiej nie gwarantuje niczego- wiem z doswiadczenia (telefony komorkowe)
no tak, ryzyko jest zawsze, ale za sprawa kuriera jest o wiele mniejsze. Ze swojej strony polecam DHL, mialem raz sytuacje nieciekawa (zly wpisany kod miasta, paczka poszla na 2 koniec Polski) z ktorej ten kurier wywiazal sie bez problemu (prosba o przekierowanie, paczka po 2 dniach doszla do celu bez doplaty z mojej strony, choc wina w zlym kodzie ewidentnie byla moja).
Napisano Ponad rok temu
"oby sobie do końca życia nie podymał a ponadto niech się publicznie obsra po czterykroć"
a tak na marginesie to nawet jak nóż gdzieś wypłynie to będzie można sprawcę co najwyżej cmoknąć w ..... .
Bo jak rozumiem prawowity właściciel papierów też już nie ma.
Co nie zmienia faktu, że też będę miał baczenie
pozdrawiam Tomek
Napisano Ponad rok temu
Wyrazy współczucia Roberto.
Pomyśleć, że jakiś ............. będzie takim nożem ziemniaki obierał, albo tym podobne rzeczy robił - bo przecież fajny "kucheniak" mu się trafił.
Przyłączam się do klątwy.
Napisano Ponad rok temu
cholerny pech...NIGDY nie podaje wartosci na pace jak cos wysylam. Z tego wlasnie powodu.
Napisano Ponad rok temu
to modowie jak najszybciej powinni ten wątek gdzieś schować albo
przenieść w niebyt ponieważ :
- kto miał go przeczytać już go przeczytał a kozik jest dość charakterystyczny
- nadzieja na to że złodziej sprzeda go gdzieś za bezcen jest bezzasadna-wszak wartość fantu
miał na paczce podaną
- no i na koniec zgadnijcie co sie pojawi jak wpiszecie sobie w googlach "Frigault" ?
jak się delikwent TU dostanie to raczej nóż wypieprzy niż go spróbuje sprzedać
A jak się ten znak ostrzegawczy usunie to może się cwanieczek ujawni kidyś.
Tak sobie pomyślałem.
Napisano Ponad rok temu
Mysle, ze dobrze bedzie jak sobie powisi pare tyg. Im wiecej userow o tym przeczyta tym lepiej, bo tym wieksza szansa na ew namierzenie noza.
Napisano Ponad rok temu
wyniki są 4
w tym budo i guns.com.pl
ludzie są podli ale niekoniecznie bezmyślni
pozdrawiam Alek
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Masz racje, nigdy nie uzywalem firm kurierskich, aczkolwiek, jak zreszta zaznaczylem chodzilo mi wylacznie o [b]renomowane[/url] firmy kurierskie. Np. miedzynarodowe czy co. Jezeli9 ktos dba o swoja marke to nie moze sobie pozwolic na plame.widac ze nie masz doswiadczenia, a tylko Ci sie wydaje.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Vince jeśli mozesz to zostaw ten temat niech powisi.
Seiken ...myślę podobnie jak Ty, że paczke obskoczył jakis pocztowiec . Zresztą nieoficjalnie dał mi to do zrozumienia naczelnik poczty....
Piotr gdyby było tak jak mówisz.... ale juz straciłem nadzieję
Napisano Ponad rok temu
mozesz poprosic naczelnika poczty zeby podal ci dokladna trase jak szla paczka na takim kwicie jest napewno napisane czy taka przesylka zostala przekazana dalej czy nie
Napisano Ponad rok temu
Ale czy podanie wartosci nie rowna sie ubezpieczeniu paczki?NIGDY nie podaje wartosci na pace jak cos wysylam. Z tego wlasnie powodu.
Bo tak to chyba funkcjonuje. Podajesz wartosc, czyli ubezpieczasz i w razie czego mozesz domagac sie zwrotu kasy...
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Becker BK-1 - szukam zdjęć
- Ponad rok temu
-
Kurwa :(
- Ponad rok temu
-
Folder z obustronnym ostrzem
- Ponad rok temu