Kurwa :(
Napisano Ponad rok temu
PAP, mat /2005-03-29 06:02:00
Zrobił żonie makabryczny żart
500 złotych kosztował 52-letniego mieszkańca Cieszyna (Śląskie) głupi żart, który w poniedziałek zrobił swej żonie. Mężczyzna powiedział kobiecie, że zranił się nożem.
Jako dowód pokazał jej nóż ociekający brunatnoczerwoną substancją. Kobieta natychmiast wezwała pogotowie.
Cieszyńscy policjanci poinformowali, że po przyjeździe lekarzy mężczyzna przyznał się, że chciał zażartować z żony. Nóż zamoczył w keczupie, którym pobrudził także ręce i ubranie.
Za nieuzasadnione wezwanie pogotowia policjanci ukarali mężczyznę został ukarany mandatem w wysokości 500 złotych.
W związku z powtarzającymi sie aktami terroru z uzyciem tego popularnego wśród młodych bandytów, niebezpiecznego narzedzia większość prawicy jest za obostrzeniem prawa.
Zapytany o zdanie poseł niezrzeszony znany z zamiłowania do broni palnej i białej Krzysztof Rutkowski zapowiada wniesienie poprawki do Ustawy o Broni i Amonicji.
"Juz wniosłem w tej sprawie apelację - i dostałem pozytywną odpowiedź w tej sprawie"
Z informacji jakie uzyskaliśmy z Ministerstwa Spraw Wewnętrznych i Administracji został juz uruchomiony proces legislacyjny mający na celu dostosowanie przepisów do projektu obywatelskiego wniesionego przez Polski Komitet Samoobrony. Prace trwają.
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Kurwa
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
1 kwietnia Prima Aprylis
Spreparowalem istniejaca juz informacje dopisujac zakonczenie ... nie bijcie za mocno mnie ... inspirowalem sie postem Cynika ktory pytal sie w Knajpie kto sie droczy z Blacha w dniu 1 kwietnia .... wiec postanowilem cos zmontowac.... mam nadzieje ze sie nie gniewacie i ze przezyje do nastepnego zlotu
POzdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Warhead - ty ch...
Napisano Ponad rok temu
pozdrawiam i sorry ze tak szybko zabawe zepsulem
Napisano Ponad rok temu
omg nabralem sie 1 kwietnia pierwszy raz od dawna, kurcze dobre!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
No bo to uderzenie w nasza ukochana pasjeomg nabralem sie 1 kwietnia pierwszy raz od dawna, kurcze dobre!
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Folder z obustronnym ostrzem
- Ponad rok temu
-
Tragiczny serwis Victorinox
- Ponad rok temu
-
Nożowy okrągły rok