co w sutuacji z dresami??
Napisano Ponad rok temu
i tak sobie mysle gdybym byl ja to co w takiej sytuacji robic!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Co Wam z tego że rozdzielicie 2 grupy nap... się dresów ?? ABSOLUTNIE NIC !!
Honor ? Niee.... Spełnienie obywatelskiego obowiązku ? Chyba tylko zabranie dzieci i kobiet z rejonu bezpośredniego zagrożenia. Głupota ? Taaak !!
Można tylko zarobić w ryło i to bardzo poważnie i napytać zmartwień całej rodzinie, która może będzie musiała złożyć się na protezę szczęki, a może ktoś z rodziny nerkę odda i tragedia gotowa.
W imię czego ? Obrony jednych dresów przed innymi dresami ? Niech się między sobą wytłuką za przeproszeniem w pi...u.
Shamad dobrze napisał - oddalić się możliwie szybko w możliwie bezpieczne miejsce i zgłosić na policję nie bójkę, ale że się cały park napier....la. Przyjadą odrazu w odpowiedniej sile może. A jak sie skończy przed czasem no to pomoc przedlekarska to będzie dostatecznie honorowa i obywatelska postawa. Nikt nikomu nie każe pchać łapy między drzwi.
Pozdroofka
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Telefon na policję, ew. pogotowie i można starać się o to, żeby policja mogła szybko ich złapać ( twarze, numery samochodu , znaki szczególne i takie tam ...)
Prawda, prawda i jeszcze raz...
Telefon na policję nic nie kosztuje wiec jak widzisz jak kogos biją, dzwoń.
Widzisz pijaczka spiącego w zaspie, dzwoń.
Widzisz żuli sępiących staruszki dzwoń.
Widzisz samochód z wybitą szybą i bez radia już, też dzwoń.
Policja nie jaest taka zła, pomogą
Achaaaaa zanim zadzwonisz, sprawdz czy pijaczka nie da się dobudzić, zulków pogonić, a samochód nie jest Twój, albo sąsiada
Napisano Ponad rok temu
Tylko, że dzwoniąc na Policję i informując w marę dokładnie oficera dyżurnego o sytuacji można spowodować, że na miejsce przyjedzie więcej niż jeden polonezik...to tak szcerze "fajnie" byc w takiej bandzie mozesz robic co chcesz nikt ci nic nie zrobi nawet nie podskoczymjak juz policja przyjedzie to w znany poloneziku 2 przyjedzie rozejrza sie ci juz pouciekaja albo nawet z samochodu nie wyjda tylko zadzwonia po posilki a tych juz nie bedzie dawno
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Bez kitu...
Olaff, panowie..... wy naprawdę zrozumieliście osochosi w tym tekscie Viro?
Ja się zgubiłem gdzieś przy " wracaja spowrotem do tamtych ktorzy przepychaja sie z tamtym ale tam" :roll:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Mam komentować? Pieprzysz coś o znieczulicy, jeśli sam nic nie zrobiłeś, pomimo że byłeś z kumplami? Czy myślisz, że świat jest wypełniony idiotami którzy samotnie rzucą się na bandę dresów nie mając żadnych szans niczego zdziałać? Prawdopodobnie tak samo myślałeś i Ty, skoro nie zareagowałeś./ciach/w pewnej chwili zaczynaja sie przepychanki 10 ich na 2 ludzie zaraz poruszenie zaczynaja zwijac sie wszyscy(tak to w Polsce wyglada znieczulica!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) (...) takie to zycie...ludzie zero reakcji..ja sam szczerze nie wiedzialem co robic czy mam wskoczyc w ta awattura i cos dzialac czy co :? bylem w prawdzie z paroma kumplami ale oni by pewnie spierd......
Telefon na policję, ew. pogotowie i można starać się o to, żeby policja mogła szybko ich złapać ( twarze, numery samochodu , znaki szczególne i takie tam ...)
Prawda, prawda i jeszcze raz...
Telefon na policję nic nie kosztuje wiec jak widzisz jak kogos biją, dzwoń.
Widzisz pijaczka spiącego w zaspie, dzwoń.
Widzisz żuli sępiących staruszki dzwoń.
Widzisz samochód z wybitą szybą i bez radia już, też dzwoń.
Policja nie jaest taka zła, pomogą
Tutaj się zgadzam w pełni, to jest najlepsze rozwiązanie.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
nie nie, nalesnik to durum :wink: ale nie robmy OT ja powaznie pytam co autor ma na mysli bo peirwszy raz sie spotkalem z takim okresleniem.cos jak twardszy naleśnik
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
łopata
- Ponad rok temu
-
Zdjecia operacyjne z warszawskich ulic
- Ponad rok temu
-
wyjście