Pola Mokotowskie-atrapy w dłoń?
Napisano Ponad rok temu
jak cwiczycie i piszecie potem otym to czasem zdarza mi sie przeczytac o "samobujczych atakach" jak oceniacie ta taktyke? oczywiscie mowa o atrapach, bo samobujcze to hmmmmm mowi w sumie samo za siebie ze niebardzo jest rozsadne w realu........
mozna wogole o tym pogadac czy niebardzo?
Napisano Ponad rok temu
ataki równoczesne lub atak z równoczesna kontrą się zdarzają. Świadczy to otym jak groźną bronią jest nóż. Nie zawsze da się wyłapać na blok.
dlatego sztuką jest wykonac atak lub dobra kontrę samemu nie będąc draśniętym.
Czy o to Ci chodziło?
do poniedziałku
Napisano Ponad rok temu
czytajac na temat obrony przed psem czesto ktos pisze o "poswieceniu jakiejs czesci ciala" i kontrze, (co ja o tym mysle niewazne, nie ten temat) a co powiecie na taka taktyke przeciwko nozownikowi? Pewnie wiecie gdzie dostanie nozem niejest, az tak ryzykowne...... probojecie czasem podpuscic partnera zeby skierowac "ostrze" pianki gdzie chcecie a potem wyprowadzic bardziej efektywny cios niz ten ktory przyjeliscie?
mowa o sytuacji kiedy widzisz ze mosisz dostac badz probujesz kontrolowac dzgniecie, bo wiadomo ze najwieksza sztuka jest calkowicie uniknac dzgniecia
czy wogole zle mysle bo wszystko dzieje sie zbyt szybko
Napisano Ponad rok temu
Ale co do zasady masz rację. Taktyka z której korzystamy to również mamienie, zwody, "usypianie", zmiany tempa, odejście kończy sie wejściem itp.
Jednym słowem "oszustwo" . Nic nie jest takim, jakim się wydaje.
Do tego kilka technik, wyobraźnia, motoryka i praktyka .
Powyższym tropem staramy sie podążać, Jak to w życiu, wychodzi różnie. Ale ten właśnie kierunek.
Napisano Ponad rok temu
Od niedawna jestem w Warszawie i wreszcie chciałbym zobaczyć te wszystkie ciekawe rzeczy o których piszecie. Jeżeli panujące upały Was nie zniechecaja do spotkan na polach to bardzo chetnie bym sie i ja tam pokazał.
Czy w tą niedzielę organizujecie spotkanie na które mógłbym sie wprosić?
Napisano Ponad rok temu
Sob lub niedź, wieczorkiem będę wiedział.
Na Polach Mokotowskich (okolice pubu "Marlin" czy jakoś tak)
godz. 11
Jako, że wakacje i urlopy to nie mam pojęcia w jak licznym (lub nie ) składzie będziemy.
Napisano Ponad rok temu
kurde ja warszawy nie znam pozostaje tylko nadzieja ze warszawa zna "marlina" i dobrzy ludzie wskażą mi drogę :-) osobiście poznałem tylko jakiegoś "lolka" :wink:
Napisano Ponad rok temu
Jestem teraz 400 km od Wawy i w niedziele wracam. Na 19 powinienem sie wyrobic. W niedziele jak bede wyjezdzal to zadzwonie do Krissa i powiem kiedy mniej wiecej bede (4 h podrozy samochodem).
Kama umawiaj sie z naszym "bossem" dla mnie to bedzie powrot na lono treningowe po dluzszej przerwie wiec mnie oszczedzaj
Napisano Ponad rok temu
czyli mam rozumieć, ze spotkanie w niedziele?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
gry zręcznościowe
ćw z zakresu konroli dystansu
figury taneczne
figury taneczne w ruchu
figury z przyrządami
trochę "życia" w tańcu
łup!
łup! szkoda, że pudło.
prawie potrójna piramida
szanowny autor z naszym gościem na zajęciach (wcale nie tak łatwo utrzymać długo poważną minę)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 3
0 użytkowników, 3 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Jaką masz pałkę teleskopowa ?? Napisz !!
- Ponad rok temu
-
Alternatywa dla baseballa
- Ponad rok temu
-
Pałka teleskopowa .... cała prawda ...
- Ponad rok temu
-
Pałka teleskopowa - czy jest skuteczna ?? ...
- Ponad rok temu
-
Prawdziwe Munczako
- Ponad rok temu
-
Pałka i rzutka - 2 kije...
- Ponad rok temu
-
Jitte, czyli broń do łamania mieczy
- Ponad rok temu
-
Bejsbol vs. Bo&Jo