Pola Mokotowskie-atrapy w dłoń?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
No to cię czeka cyklinowanie parkietuTo chyba moja delikatna rączka go tak rozłożyła :twisted:
Napisano Ponad rok temu
Czasami tak czasami pewnie nie (ale w głowę jeszcze osobiście nie uderzyłem)- bardzo ciężko jest zabić nie waląc w głowę albo szyję- jak sądzisz Kriss i reszta?
Podczas ruchu/walki to chyba ciezko, po ktoryms strzale w glowe jak lezy to pewnie tak (to juz bandytyzm). Chyba, ze ktos potrafi wygenerowac bardzo silne uderzenie w ruchu. A tak sie w pelni zgadzam.
Napisano Ponad rok temu
POzdrawiam
Napisano Ponad rok temu
a Ty nagle wyjmujesz batona i sru w nieruchomy cel przez leb.
by sie chlopaki zdziwili..
Napisano Ponad rok temu
W łeb za prube rozboju to może nie, ale po łapach to nienajgorszy pomysł.Chyba ze jest gadka "dawaj kurwa telefon bo Ci zrobimy krzywde" a Ty nagle wyjmujesz batona i sru w nieruchomy cel przez leb.
POzdrawiam
nie mozna czekać na atak przeciwmika bo łatwo jest się nieogarnąć.
Przynajmniej ja nie jestem na tyle dobry aby pozwolić sobie na takie ryzyko.
Napisano Ponad rok temu
a Ty nagle wyjmujesz batona i sru w nieruchomy cel przez leb.
by sie chlopaki zdziwili..
jak ktoś wybiera profesje dziesioniarza to powinien się z tym liczyć :twisted:
Napisano Ponad rok temu
Wiem ze moze uznacie mnie za wariata... Ale na zdjeciach waszych z treningu... link ponizej
http://budo.net.pl/v...r=asc&start=870
Widac takie przezroczyste plamy... Badacze tych zjawisk paranormalnych nazywaja je kulami ORBS. Czy moglbym wyslac linka do tych zdjec komus z fundacji zajmujacej sie tego typu zjawiskami? Studiuje na PW w wiele rzeczy wierze w kule ORBS raczej nie ale ich to z pewnoscia zainteresuje...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ten Pan z niedowiary (TVN) tez tak twierdzil... Nie wiem czym jak czym ale kulami typu ORBS sie nie zajmowalem nigdy... Malo interesujacy dla mnie temat... Pierwszy raz widze cos takiego na zdjeciach nie w fundacji... Co ciekawe jest na nich to to ze na dwoch zdjeciach prawie nie widac kul a na innych jest ich az za duzo... Mysle ze badaczy to zainteresuje chcialem zapytac o zgode autorow i osob ktore na nich sa... Mimo ze te zdjecia sa dostepne dla szerokiej publicznosci internetu mysle ze o wykorzystaniu ich do celow naukowych nalezy zapytac mimo wszystko . Pozdrawiam.
Napisano Ponad rok temu
To na pewno kule ORBS ! Mam nadzieję, że to jakaś reminiscencja pozytywnej energii powstałej podczas naszych zajęć.
Jednak nie darmo tyle lat trenuję tai chi.
Napisano Ponad rok temu
a to ORBS były
LOL
Napisano Ponad rok temu
Mimo ze te zdjecia sa dostepne dla szerokiej publicznosci internetu mysle ze o wykorzystaniu ich do celow naukowych nalezy zapytac mimo wszystko . Pozdrawiam.
wytnij twarze ludzikow ze zdjec i powinno byc spoko
przynajmniej dla mnie wtedy mozesz pokazywac zdjecia ze mna..
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
wcześniej ich nie było.
Ja jako człowiek chcący dobra ludzkości i w imię nauki zezwalam na ukazanie światu mego fenomenu
Jednak mimo mej wielkości jestem skromnym człowiekiem i staram się raczej stać z boku.
Dlatego niech Kriss zdecyduje czy przyczynić się do wielkiego odkrycia naukowego
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
tak, mam przyjaciół w Wołominie. Ale nie tych o których myslicie
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Proszę Państwa oto MIŚ
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Jaką masz pałkę teleskopowa ?? Napisz !!
- Ponad rok temu
-
Alternatywa dla baseballa
- Ponad rok temu
-
Pałka teleskopowa .... cała prawda ...
- Ponad rok temu
-
Pałka teleskopowa - czy jest skuteczna ?? ...
- Ponad rok temu
-
Prawdziwe Munczako
- Ponad rok temu
-
Pałka i rzutka - 2 kije...
- Ponad rok temu
-
Jitte, czyli broń do łamania mieczy
- Ponad rok temu
-
Bejsbol vs. Bo&Jo