Pola Mokotowskie-atrapy w dłoń?
Napisano Ponad rok temu
Ta bluza to po to by ukryć mięśnie brzucha (potem mówią, że szpanuję )
Było wesoło, z techniki dominowała zasada śmigła i sprężynki
Napisano Ponad rok temu
Stara prawda potwierdzona, na lodzie źle wychodzi bo się pazury rozjeżdżają
pospuszczali oczy, znaczy sie plotkują o Dzey-u
pozycja głupawa, ale blok w sumie wyszedł
mała przekąska na mały głód
to nie to, że niby w rękę to lepiej jak w głowę. Po prostu trening zasady "sprężynki"
te miny miały byc groźne w założeniu!
tym razem paniom poszło o młodzieńca stojącego w tle i czekającego na wynik potyczki
podobno brakowało nam luzu i ruszamy sie żelbetonowe bloki
znamy już wynik pojedynku pań. Jeśli taka miała być nagroda ...
Napisano Ponad rok temu
(koedukacyjne treningi ! jasne ! i potem sie czlowiek reszte zycia wstydzi )
Napisano Ponad rok temu
pospuszczali oczy, znaczy sie plotkują o Dzey-u
ehh.. zostawic was na 5min samych
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
przecież lubisz takie zabawyNa pocieszenie dodam, że wbiła mi nóż w plecy:). Dobrze, że treningowy
a poza tym na pewno zrobiła to z dużym wyczuciem i delikatnością dla niej charakterystyczną :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
przecież lubisz takie zabawy Laughing
pewnie, że lubię . Tylko, że tak się zaniepokoiłem trochę,że to Ty stosujesz naszą nowa maksymę ... i to w stosunku do mnie
Krisa trzeba tłuc kijem a nie delikatnie (auć) Wink
To ja do Was z sercem, delikatnie. Żeby siniaczka nie natłuc...
Napisano Ponad rok temu
Dobry jest.
Naszczęście ma w głowie poukładane i wątpię abym miał okazję się z nim na ulicy sprawdzać.
Natomiast Wasze sparingi na nóż kontra nóż nie polecałbym w otwartej walce na ulicy.
Zbyt duże ryzyko.
Ale wiem że trenujecie dla samej przyjemności trenowania i samodoskonalenia się.
Ale walka na batony zdecydowanie może się przydać na ulicy.
Mr nikt- zapewniam Cię że rozjebiesz z 90% moich klintów z allegro, więc nie bądź taki skromny.
A dla Waszej koleżanki wielki szacunek- mimo drobnej sylwetki jest zadziorna- moja Kamilka by pewnie obskoczyła.
Kłucę się z Wami często na forum, bo zbytnio ostrożni jesteście.
Jak Wy nie będziecie powstrzymywać patologi debili w tym mieście, to nie wiem kto ma to robić
Napisano Ponad rok temu
koleżanka pewnie wolałaby mieć inne cechy charakteru niż jedynie zadziorność (np. wolę walki, hart ducha, wielki umysł )A dla Waszej koleżanki wielki szacunek- mimo drobnej sylwetki jest zadziorna- moja Kamilka by pewnie obskoczyła.
no ale i tak zadziorność nie jest zła, mogło być gorzej :wink:
dziękuję i pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Widziałem wczoraj wasze treningi i mimo 2 lat stania na bramkach Kriss by mnie w otwartej walce na batony rozjebał
Naszczęście ma w głowie poukładane
na tym polega idea naszej grupy - ze zapraszamy do niej tylko osoby ktore maja poukladane w glowie..
a samo stanie na bramce nie nauczy cie walki palka - wiec nie za bardzo rozumiem porownanie.. choc zgadzam sie oczywiscie z tym ze Kriss palka wymiata
Natomiast Wasze sparingi na nóż kontra nóż nie polecałbym w otwartej walce na ulicy.
Zbyt duże ryzyko.
to co widziales to byl trening - w ramach ktorego sprawdzalismy wiele roznych technik (czemu np lepiej miec stopy tak ulozone, a nie inaczej i jakie ataki wychodza wtedy lepiej, a jakie gorzej).. poza tym trening byl rowniez treningiem szybkosciowym sprawdzajacym mozliwosc szybkiego ataku i ucieczki / lub ewentualnej kontry
Jak Wy nie będziecie powstrzymywać patologi debili w tym mieście, to nie wiem kto ma to robić
myslisz ze nawrocisz kogos na sciezke prawosci za pomoca szybkiego ciosu batonem przez leb..? od tego jest policja/straz miejska i przede wszystkim prawo ktore ma nas strzec..
Napisano Ponad rok temu
Widziałem wczoraj wasze treningi i mimo 2 lat stania na bramkach Kriss by mnie w otwartej walce na batony rozjebał Embarassed
To miło, ze tak myslisz, ale to był tylko trening na bezpieczne atrapy. W życiu różnie moze być.
Natomiast Ty wymiasz w poola i respect dla Ciebie.
Zbyt duże ryzyko.
To co widziałeś to techniki szermiercze oparte na ryzyku pozostania w strefie kontry. Wykonywane z pełną świadomością ponoszonego ryzyka. W sparingach powazniejszych wygląda to mniej więcej tak jak widziałeś z pałką. Zadnych szaleńczych ataków, kilka technik i timing z motoryką Zresztą Dzey to dobrze opisał.
A dla Waszej koleżanki wielki szacunek
no
Było miło, że nas odwiedziłeś
Sorry za batona ... :?
Napisano Ponad rok temu
respect
Jakie tłumy
dobra, wiem, że idzie wiosna i trzeba zrzucać :?
tak, mamy też płetwonurków w grupie
no musiałem wrzucic tę fotę
chyba pozowane (ale głowy nie dam )
nie wiem jakim komentarzem opatrzyc to zdjęcie.
to jest mina i gest zwycięscy, lub np tekst - a teraz tę oto trapę wsadzę Ci prosto w dupę!
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
a konkretnie prawo i sprawiedliwość :wink:od tego jest policja/straz miejska i przede wszystkim prawo ktore ma nas strzec..
Napisano Ponad rok temu
Oni i tak mimo szczerych chęci nie dadzą rady sami.a konkretnie prawo i sprawiedliwość :wink:
od tego jest policja/straz miejska i przede wszystkim prawo ktore ma nas strzec..
Bo co jak co ale o prawie karnym to kaczory akurat mają pojęcie.
Już mówiłem w innym temacie że jak ktoś potrafi walczyć i nie chce pomóc słabszemu to tak samo jak lekarsz na urlopie nie chce reanimować poszkodowanego w wypadku bo się aids boi.
Ryzyko oczywiście zawsze istnieje, ale ja jestem w stanie się go podjąć w słusznej sprawie
Napisano Ponad rok temu
Czasami tak czasami pewnie nie (ale w głowę jeszcze osobiście nie uderzyłem)- bardzo ciężko jest zabić nie waląc w głowę albo szyję- jak sądzisz Kriss i reszta?myslisz ze nawrocisz kogos na sciezke prawosci za pomoca szybkiego ciosu batonem przez leb..?
Napisano Ponad rok temu
Lepiej przeproś właściciela parkietuSorry za batona ...
Na betonie od razu go złożyłem
Napisano Ponad rok temu
Właśnie o to mi chodziłowolę walki, hart ducha,
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Jaką masz pałkę teleskopowa ?? Napisz !!
- Ponad rok temu
-
Alternatywa dla baseballa
- Ponad rok temu
-
Pałka teleskopowa .... cała prawda ...
- Ponad rok temu
-
Pałka teleskopowa - czy jest skuteczna ?? ...
- Ponad rok temu
-
Prawdziwe Munczako
- Ponad rok temu
-
Pałka i rzutka - 2 kije...
- Ponad rok temu
-
Jitte, czyli broń do łamania mieczy
- Ponad rok temu
-
Bejsbol vs. Bo&Jo