Pola Mokotowskie-atrapy w dłoń?
Napisano Ponad rok temu
Kriss rządzi
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a ja teraz nie moge zacisnac piesci.. ani lewej ani prawej
cierpie na to samo.
do zobaczenia:)
Napisano Ponad rok temu
o ile tak to sie mowi:)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ale to wystarczy przeczytac topic :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Tak ale w asg tez biegasz z atrapami broni, to nie jest prawdziwa bron, wiec wielu ludzi moze pomyslec tak jak ja ze muwicie o Asg. Ale oka, tak czy siek w tym czasie mnie nie bedzie w polsce.
off topic on
Odpiszę Ci tak w miarę prosto i ładnie, może Cię nie zjedzą od razu, ale Rafale, wystarczyłoby trochę zaangażowania, przejrzał byś temat, a nie jedynie przeczytał tytuł i wiedziałbyś, że chodzi o atrapy noży (nie żadne asg), a dokładniej o spotkania warszawskich nożowników.
Zapewniam Cię też, że wszyscy tutaj dobrze wiedzą co to asg, nie musisz więc tłumaczyć co to jest. A już na pewno to forum nie jest odpowiednim miejscem do pisania o airsofcie.
Idąc dalej, odchodząc już od tego tematu. Vortal Budo jest forum na którym pisze około 8 tys. ludzi, nie tylko Ty, ja i Kapral. Forum to traktuje o sztukach walki, nożach etc. nie jest to więc miejsce na pisanie o tym, co nam się w danym momencie spodoba, a Ty narazie raczysz nas komentarzami tak lekko z dupy. W temacie o nożu Kaprala i nożu do walki piszesz o swojej katanie (nie wiem w jakim celu), w temacie 'Policja a nóż' proszisz mnie o podanie mojego mejla, w tym celu nie musiałeś pisać posta, mogłeś zapytać mnie przez gg (ale napisałeś, nie wiem czemu), w tym temacie bełkoczesz coś o asg, Twoim moro i czogu (cokolwiek to jest), znów nie wiem co Twoje posty wnoszą do dyskusji. Reasumując, prosiłbym Cię o przestanie pisania postów z dupy, tych które nie wnoszą nic do tematu i o poszanowanie czytelnika, przejżyste pisanie i w ogóle. Wszyscy już wiemy, że masz katanę, super, cieszymy się z Tobą, wiemy też, że chcesz się pobawić w asg, też super ale to nie jest odpowiednie miejsce na pisanie o tym.
Znam Cię stary nie od dziś, lubie Cię i posłuchaj mnie, a będzie Ci się lepiej z nami, tutaj na Budo żyło.
Pozdro Brat
Pozdrawiam z Polski
off topic off
Przepraszam wszystkich za kolegę ...
Napisano Ponad rok temu
Wchodzimy teraz na wyższy pułap w zaawansowaniu technicznym, najlepiej jak największą grupą.
I ciekawy jestem co było we Wrocku. (niestety nie mogłem pojechać)
Kris
Napisano Ponad rok temu
no we wrocku to bardziej chlanie bylo niz bieganie :wink:
takze za duzo nowych wiadomosci to nie mamy
Napisano Ponad rok temu
ja wpadne doslownie na sekunde.
nieładnie, Kris zapowiedział że potrzeba nam dużo manekinów
Użytkownicy przeglądający ten temat: 11
0 użytkowników, 11 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Jaką masz pałkę teleskopowa ?? Napisz !!
- Ponad rok temu
-
Alternatywa dla baseballa
- Ponad rok temu
-
Pałka teleskopowa .... cała prawda ...
- Ponad rok temu
-
Pałka teleskopowa - czy jest skuteczna ?? ...
- Ponad rok temu
-
Prawdziwe Munczako
- Ponad rok temu
-
Pałka i rzutka - 2 kije...
- Ponad rok temu
-
Jitte, czyli broń do łamania mieczy
- Ponad rok temu
-
Bejsbol vs. Bo&Jo