Tri-angle przyszedł!!!...
Napisano Ponad rok temu
Moi rodzice mają w qchni taki, kroi sie nim lepiej niż czymkolwiek, ale ostrzyć trzeba często...
Adam
Napisano Ponad rok temu
Super sprzet, moj wz 55 po spotkaniu z pretami na polach mokotowskich zamienil sie w maszyne do ciecia a na zlocie nawet line cial
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A wie ktoś gdzie imeshem można pociągnąć filmik z kasety?
i-czym??
eMule czy Kaaza może znajdzie, jak nie to pzrez GG od Qulfiego,ZLiczmistrza czy ode mnie...ale to trwa....długo :wink: 1 noc, jak się nic nie zepsuje, ja przesyłałem 2 dni w sumie :-)
PZDR,
Smoku
Napisano Ponad rok temu
pozdr.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
fajnie toto się ogląda i więcej zrozumiesz niźli z książeczki
Napisano Ponad rok temu
Może uda ci się znaleźć....
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Bedziesz jutro na sparringach nozowych na Polach Mokotowskich?poratowałby mnie ktoś słynnym filmem do triangla? Próbowałem ściągnąć emulem i nawet znalazłem plik knife.ledreactor.avi czy jakoś tak, ale za cholere nie chce się ściągać....
Napisano Ponad rok temu
Bedziesz jutro na sparringach nozowych na Polach Mokotowskich?
chyba nie bo za blisko mieszkam i sąsiedzi przestaną się ze mną witać... a jak bym był to co?
Napisano Ponad rok temu
Jakbys byl i mial dosyc czasu by posiedziec do 18 o ktorej najprawdopodobniej dolacze to moglbym Ci przyniesc.Bedziesz jutro na sparringach nozowych na Polach Mokotowskich?
chyba nie bo za blisko mieszkam i sąsiedzi przestaną się ze mną witać... a jak bym był to co?
Jezeli jednak nie masz tyle czasu a spotkanie skonczy sie wczesniej to beziejeszcze okazja, albo kto inny zaoferuje pomoc.
Napisano Ponad rok temu
Jakbys byl i mial dosyc czasu by posiedziec do 18...
dziękuję za pomoc, może dam radę, chetnie bym poznal przynajmniej pare osob z magii stali, ale raczej marne szanse... Chociaż w weekend chcialbym trochę posiedziec z synkiem.
BTW czy takie sparingi nie wywoluja paniki na Polach? Wyobrazam sobie brygady moherowych beretow wzywajace policje, karetke, straz pozarna, AT i gwardię narodową
sam czasem spaceruje po polach mokotowskich, ale nigdy nie widzialem "nozowników" w akcji, mialbym ochote wziac udzial w takich sparingach, ale bardziej komfortowo czulbym sie w jakiejs hali czy głuszy, gdzie by nikt nie przeszkadzal albo truchlał ze strachu. Czy się myle i na polach jest fajnie?
Napisano Ponad rok temu
Na Polach byla juz Capoeira, wiec my nie wzbudzamy zbytniego zainteresowania. Czasem sie ktos popatrzy, ale nie bylo zadnych problemow nigdy. No moze raz, jak sie ochroniarz przestraszyl bo zobaczyl wiecej nozy na raz niz kiedykolwiek widzial w zyciu.jakies tam strachanie :wink:
Jak masz stale lacze i Skype to Ci moge droga wirtualna przeslac.
Napisano Ponad rok temu
ktoś byłby chętny, proszę pisać na meila
Pozdrawiam
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Magia Stali
- Ponad rok temu
-
A NUŻ KUPI MI KTOŚ NÓŻ?
- Ponad rok temu
-
Co do ochrony samochodu...
- Ponad rok temu
-
BENCHMADE RESISTOR
- Ponad rok temu
-
Co wy ze mna zrobiliście ???
- Ponad rok temu
-
Tajgun... plagiat, czy po prostu kradzeż?
- Ponad rok temu
-
w poszukiwaniu recenzji
- Ponad rok temu
-
pika vs delica
- Ponad rok temu
-
nóz K. Łubgan - Łódź
- Ponad rok temu
-
Microtech Mini Socom Elite, moje wrazenia z macania