Katalogi Noży
Napisano Ponad rok temu
Dotarły do mnie do tej pory tyllko katalogi z CRKT ,CS i Spyderco,jak możecie to podajcie linki do stronek,moze komus innemu tez sie przydadza
Napisano Ponad rok temu
wysla ci za frajer ze stanow- kiedys na tym zbankrutuja kh kh
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Z tym ze z tamtego formularza nie bardzo da sie zamowic poza Stany, ja poslalem po prostu maila na [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pamiętaj o zachowaniu odpowiedniej formy listu - czyli na początku "Dear Sir or Madam"
a na końcu "Your faithfully" i raczej ci wyślą.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Benchmade
Camillus
CRKT
Emerson
Kershaw
Buck
Gerber
Ontario
MOD (Blackhawk inc)
Wszystkie te firmy posylaja swoje katalogi do Polski i do nich pisuje co rok z prosba o wyslanie. Najlepiej zrobic sobie mailowego gotowca i hurtem poslac do wszystkich z wyzej wymienionych. (Inna sprawa, ze rok tremu z rozpedu wpisalem zly nr mieszkania i potem sasiad dostal 10 listow z usa w ciagu 2 tyg ).
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Zobacz na stronce [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] tam masz fajne noże wraz z dokładnym opisem i jak czgoś szukasz to napewno to tam znajdziesz. Powodzenia
Dlaczego jak widze Twoj nick przy poście, to wiem, że to post zupełnie od czapy i nie na temat :roll:
PZDR,
Smoku
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
tHE OFFICIAL GUIDE TO OVER 25,000 PRODYCTS AND OVER 200 BRANDS"
Fajna sprawa!!! 408 stron formatu A4+, pełen kolor, dobry papier, większośc o nożach. Tabele, materiały iitd. Większość (wszyscy?) znaczących producentów!
Działy: Knives, Kitchen cutlery, Multipurpose tools, Swords, Sharpeners, Outdoors, lighting, Security, apparel, eyewear, lighters, watches.
29 zł
Polecam
:roll:
Napisano Ponad rok temu
Znaczy sie masz?29 zł
Polecam
BTW, czy to wlasnie taki katalog przyniosl Jarek na jedno z zeszlorocznych spotkan na polach mokotowskich pod koniec sierpnia?
Napisano Ponad rok temu
Znaczy sie masz?
29 zł
Polecam
Mam! Nie rozstaję się z nim praktycznie!!! Jak chcesz to mogę przesłać fotę jak to wygląda...
Pozdr
Napisano Ponad rok temu
Jak mozesz to wrzucaj.Jak chcesz to mogę przesłać fotę jak to wygląda...
Pozdr
Jezeli nie wiesz jak to klikaj, bo TU masz instrukcje.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Opinel
- Ponad rok temu
-
Nowe Leathermany
- Ponad rok temu
-
Noże, które z nami zostaną
- Ponad rok temu