Dziękuję Wszystkim ...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A jak sobie to wyobrażasz. Nie wiem czy sobie zdajesz sprawę z tego, że przynależność do takiej społeczności, na której wisi jednak NIESŁUSZNY emblemat odmienności powoduje powstawanie bardzo silnych więzi emocjonalnych ( w Hollywood mówią : We love you man! ). Wiesz jak trudno jest cokolwiek w tej dziedzinie robić nie znając innych pasjonatów?! - Ja wiem, bo przez lata usiłowałem sam sobie radzić w walce z wiatrakami - aż poznałem ten portal ( tu szpila dla panów z góry, którzy czasem słusznie lub nie wywalą kogoś z forum w momencie - gdy ewidentnie widac że dany osobnik działa w afekcie , że poniosła go pasja i oszalał z miłości do noży... a to tak jakby zabić część faceta)
Uciąć sznurek nie jest łatwo, pewnie długo nad tym myślałeś... ale to jest dla nas tu - dla reszty nożoholików trochę tak jakbyś popełnił samobójstwo. Czy myślisz że docinki osób- które uznają zainteresowanie ostrymi przedmiotami za niezdrowe- skończą się gdy odejdziesz z Forum?! ...
Ja miałem kiedyś pół rodziny w opozycji w związku z nożami... ... ...to oni musieli wybrać....
To jest moja największa pasja, silniejsza niz rowery, zegarki, muzyka czy malarstwo.
Czy miałem sobie to odebrać?
W kwestii utożsamiania nas z różnymi debilami, którzy czasem sie przewiną przez strony BUDO i kładą opinię o vortalu...- a czy to, że czytasz Newsweeka a równoczesnie czyta go 100 000 Polaków, w tym tak z 10% oszołomów i innych, a i niejeden pedofil pewnie - to znaczy że ktoś Cię może z nimi utożsamiać?
Trochę jestem WK*****Y :nie: (pozdrowienia dla kogo trzeba) wyznam szczerze - (kolejnego zdrowego gościa mniej) , bo decyzja, która podjąłeś i którą niestety muszę szanować- bo bym zaprzeczył wszystkiemu w co wierzę- to poprostu reakcja na nietolerancję i stereotypy... Ale przez Twoje wyjście z muru znów nam ktoś tam strzeli gola...
Amen
P.S. nie rzucam mięchem na lewo i prawo - zastosowany tu kolokwializm został użyty dla dosadnego określenia stanu mojego ducha w związku z tematem topic' u. Jeśli posiadacz nożyczek czyta czasami współczesną literaturę z pewnością natknął się niejednokrotnie na takie zabiegi literackie. są w dzisiejszych czasach stosowane równolegle obok innych środków literackich. Ale nie każdy potrafi przełknąć słowa uznania. Pozdrawiam chirurga zdań.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Wracamy do średniowiecza?
Inkwizycja???
Pod presją otoczenia wyzbywamy się/wstydzimy własnych poglądów 8O
Rezygnujemy z pasji?
Oczywiście - muszę uszanować Twoją decyzję...
Ale żal...
Rycum k......a ryc. Oj rycum ryc...
-wój-
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Od siebie: szkoda
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
(modne ostatnio tak otorzyć topik pt. "Odchodzę") :wink:
Kolejna nie obojętna dla vortalu osoba postanowiła odejsc a to wielka szkoda, nie powinno tak być. Sądzę że powinieneś przemyśleć to jeszcze raz, ale szanuje twoją decyzję (tak samo jak szanuje decyzje Pawła Drozdziaka) ale ten vortal zaczyna tracić wartościowe jednostki a to nie dobrze.
pozdrawiam
mlodyraduh
powodzenia
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Tak czy inaczej osobiscie czuje ze to ja powinienem Ci podziekowac za obecnosc tu a nie Ty...
Zegnaj... i powodzenia!
Napisano Ponad rok temu
RaF - 3maj sie i do zobaczenia... anywhere!!!
:roll:
Napisano Ponad rok temu
Bywaj RaF!
Pozdrawiam serdecznie
Mithr
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
NMR
- Ponad rok temu
-
fallkniven z damastu
- Ponad rok temu
-
Dead Metal
- Ponad rok temu
-
jakie noże survivalowe?
- Ponad rok temu
-
Nowosci z Cold Steela
- Ponad rok temu
-
Najlepszy nóż wg Ciebie od 50 PLNów do 100 PLNów ... !!
- Ponad rok temu
-
Najlepszy nóż wg Ciebie do 50 PLNów ... !!
- Ponad rok temu
-
CRKT Hammond A.B.C.
- Ponad rok temu
-
Opluty pająk - sprostowanie
- Ponad rok temu
-
W koncu leatherman 100% zgodny z moimi potrzebami
- Ponad rok temu