Dziękuję Wszystkim ...
Napisano Ponad rok temu
Chciałbym Wszytkim Budowniczom podziękować za wymianę poglądów i doświadczenie, które tu zdobyłem. Moja pasja pogłebiła się, poznałem ludzi o analogicznych do moich zaiteresowaniach nożowo-militarnych. Mam nadzięję, że uda się utrzymać kontakt.
Osobiście zbyt często się nie odzywałem, gdyż pismak ze mnie słaby - bynajmniej starałem się jak mogłem.
Niestety, dziś żegnam się z "Budo" na dobre. Vortal czyta sporo moich bliskich znajomych i nie mogę sobie pozwolić na niesmaczne sytuacje, które bezpośrednio, czy pośrednio narażają mnie na pośmiewisko. Jestem osobą publiczną.
Jeszcze raz WIELKIE DZIĘKI. 8)
RaF
proszę bez zbędnych komentarzy
PROSZĘ O USUNIĘCIE KONTA
Napisano Ponad rok temu
forum internetowe ma to do siebei, ze jest względa anonimowośc, poza tym głupot nie walisz;)
Napisano Ponad rok temu
pozdrawiam i powodzenia... wroc jeszcze kiedys!
Napisano Ponad rok temu
Nie bedzie przesada jesli napisze, ze twoje posty bardzo wzbogacaly dzialy Magia Stali/ Tactical Gear m.in. za sprawa swietnych fotorecenzji.
Wreszcie mam u Ciebie dlug za namowienie mnie na Manixa, miales racje!
Tak czy owak, naprawde szkoda, choc licze ze sobie jeszcze pogadamy przez GG.
Pozdrawiam,
Napisano Ponad rok temu
Znaczy sie ze co? Wstydzisz sie swoich pasji? Niektorzy znajomi twierdza, zem psychopata bo sie interesuje takimi rzeczami. Mnie to nie rusza. Moze jestem egoista, ale wazniejsza jest dla mnie frajda z tego ze moge poznac nowych ludzi, rozmawiac o nozach czy innych moich zainteresowaniach ktore wielu ludzi tu dzieli niz to co o mnie inni mysla. Jezeli ktos Cie szufladkuje ze wzgledu na zainteresowania i posluguje sie stereotypami to nie jest warty przyjazni.Vortal czyta sporo moich bliskich znajomych i nie mogę sobie pozwolić na niesmaczne sytuacje, które bezpośrednio, czy pośrednio narażają mnie na pośmiewisko. Jestem osobą publiczną.
Nie znam Cie ani osobiscie, ani nawet nie rozmawialem z Toba na gg. Z lektury Twoich postow jednak wnosze iz rowny z Ciebie gosc i uwazam ze fajnie by bylo bys zostal.
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Zrobisz jak uważasz - są na pewno ważniejsze rzeczy niż fora, nawet takie klimatyczne jak niektóre na budo 8)
Zdecydowanie jednak protestuję przeciwko usuwaniu konta, z dwóch powodów:
- abyś mógł wrócić kiedykolwiek zechcesz.
- aby nikt się nie podszył wykorzystując zwolniony nick.
Napisano Ponad rok temu
świerzutki tu jestem, więc i nie bardzo może powininem zabierać głos, ale tak sobie pomysłałem, ze skoro Twoje otoczenie nie toleruje Cię takim, jakim jestes, a Ty musisz, lub chcesz poddać sie woli srodowiska, to może faktycznie zlikwiduj konto, zniknij "oficjalnie", po czym pojaw się jako ktoś zupełnie inny (np Mickey Mouse :wink: ) i tak sobie po cichutku funkcjonuj.
Nie wierzę, ze sytuacja w której sie znalazłeś jest dożywotnia..... Przeczekaj zły moment, najwyżej wrócisz za jakiś czas, na tzw "legalu".... Swoją drogą rozumiem, gdyby to było forum poświęcone tematom powszecnie nie akceptowanym, ale noze...? No ale prosiłeś bez komentarzy....
pozdrawiam, i życzę wytrwałości w obronie własnych zainteresowań...................................T
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
zdecydował więc jego wybór
skoro nie powiedziałco i jak nie ma co rozkminiać
men
pogadaliśmy czasem na gg - posty zajebiste - więc narka
ale z gg mam nadzieje nei znikniesz
pozdrowienia i trzym sie
Napisano Ponad rok temu
Nie bardzo rozumiem czemu chcesz sie odcinać od swoich zainteresowań ale skoro uznałeś że coś innego jest tego warte...zyczę powodzenia i mam nadzieje ze jeszcze kiedyś wpadniesz dzięki za recenzje raz jeszcze poklon
Napisano Ponad rok temu
Niech twoje noże zawsze będą ostre !
PS - Może jednak zostaniesz?
Napisano Ponad rok temu
serdecznie pozdrawiam
marcins
Napisano Ponad rok temu
PS. Jeśli chodzi Ci tylko o BUDO, zaś i tak będziemy sie spotykać na innym forum (jak kiedyś z Kaligulą) - traktuj te rozważania jako niebyłe i do zobaczenia.
Napisano Ponad rok temu
proszę bez zbędnych komentarzy
...mimo wszystko.........uwazam..ze sytuacja, w ktorej przymuszony jestes do rezygnacji z uczestniczenia w czyms na czym Ci zalezy* (a co nie jest sprzeczne z prawem ani innymi "normami spolecznymi")...nie nalezy do najzdrowszych.....zycze znalezienia zlotego srodka....
*tym bardziej..ze jest to uczestnictwo praktycznie anonimowe
spuud
pozdrawiA
Napisano Ponad rok temu
Twoje fotorecenzje to był kawał dobrej roboty.
Napisano Ponad rok temu
Szkoda.
Powodzenia.
Guest_budo_Gacor_*
Napisano Ponad rok temu
Ci twoi bliscy znajomi, to nie ludzie, to wilki
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
NMR
- Ponad rok temu
-
fallkniven z damastu
- Ponad rok temu
-
Dead Metal
- Ponad rok temu
-
jakie noże survivalowe?
- Ponad rok temu
-
Nowosci z Cold Steela
- Ponad rok temu
-
Najlepszy nóż wg Ciebie od 50 PLNów do 100 PLNów ... !!
- Ponad rok temu
-
Najlepszy nóż wg Ciebie do 50 PLNów ... !!
- Ponad rok temu
-
CRKT Hammond A.B.C.
- Ponad rok temu
-
Opluty pająk - sprostowanie
- Ponad rok temu
-
W koncu leatherman 100% zgodny z moimi potrzebami
- Ponad rok temu