budo_Hakas napisał
Kopromed grubszy
e coś mi sie nie zdaje Frosts jest grubszy chyba , że sie mylę.
Mam oba w domu, wiec je potraktuje wieczorem suwmiarka. Wydaje mi sie ze jest grubszy, ale glowy za to nie poloze.
Ta strona używa cookies. Dowiedz się więcej o celu ich używania - przeczytaj naszą politykę cookies.
Korzystając ze strony akceptujesz nowy regulamin z 4 grudnia oraz wyrażasz zgodę na używanie cookies zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Napisano Ponad rok temu
budo_Hakas napisał
Kopromed grubszy
e coś mi sie nie zdaje Frosts jest grubszy chyba , że sie mylę.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
budo_Hakas napisał
Ja nie używam Frosta , obmacałem pare tańszych modeli a raz użyłem noża frosta z podgumowaną rekojeścią. Mój synek 8 lat :-) używa kopromeda m 25 . Na potrzeby takiego malca w sam raz .
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
budo_mlodysw napisał
Jaki skąpyWitam, jak w temacie podawajacie swoje typy na najleopszy wg Was nóż do 50 zł.
Napisano Ponad rok temu
budo_Hakas napisał
Ja nie używam Frosta , obmacałem pare tańszych modeli a raz użyłem noża frosta z podgumowaną rekojeścią. Mój synek 8 lat :-) używa kopromeda m 25 . Na potrzeby takiego malca w sam raz .
Napisano Ponad rok temu
budo_Hakas napisał
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu