MK.VI - co noszę w rękojeści
Napisano Ponad rok temu
No właśnie... co tylko ci się żywnie podoba! Ja tylko pokazałem swoją opcję. A może jeszcze ktoś pokaże jakiś ciekawy zestaw, najlepiej z jakąś fotką? Różne rzeczy tam noszą, często tabletki do uzdatniania wody lub po prostu bawełnianą, nasączoną jakąś tam naftą czy czymś podpałkę. Ale i tak nic nie przebije jednego gościa z Anglii, który położył jakąś "bezpieczną spożywczo" galwaniczną powłokę i wozi w swoim Shadow IV po prostu kilka łyków dobrej szkockiejw takim razie co można tam włożyć?
Napisano Ponad rok temu
na pewno pomaga przy rozgrzewan.. tfu rozpalaniu ognia
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Cynik pewnei nosi zapasowe taktyczne fajki :wink:
Noo blisko blisko, ale niestety - fajki sa jakis 1 cm krotsze i nigdy nie mam serca obciac tego a skiepowany papieros smierdzi strasznie :nie:
Napisano Ponad rok temu
Ale nie ukrywam, ze zapasowa dycha lub dwie dychy potrafia czasem czlowiekowi uratowac tylek jak sie nagle skonczy budzet w srodku imprezy czy tez na taksowke nie ma do domu - bo do kieszeni to czlowiek siega od razu odruchowo i sam nie wie, kiedy je oproznia, - do noza zaglada rzadziej
Ale i tak... wciaz aktualna moja oferta sprzedazy
A tak swoja droga - kurna, zobaczylem foto jak Piter ostrzy na badylu tego shadowa, podumalem chwile, zmienilem kat o jakies 4 stopnie i jest, goli!
I tez naszla mnie refleksja ciekawa - ostatnio coraz czesciej ostrze noze na plaskiim, pomimo, ze triangle nie do tego sluzy, dziwne.
Napisano Ponad rok temu
Polski Traper to by Panie musiał z 10 Szadołów nosić albo jednego z długa na metr rekojescią...
A jakaś raca by w to wlazła?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
dwie dychy potrafia czasem czlowiekowi uratowac tylek jak sie nagle skonczy budzet w srodku imprezy czy tez na taksowke nie ma do domu - bo do kieszeni to czlowiek siega od razu odruchowo i sam nie wie, kiedy je oproznia, - do noza zaglada rzadziej
K...wa Cynik chodzisz z Mk.VI na imprezy? zaczynam się Ciebie bać co będzie jak się napijesze i ktoś Ci podpadnie? 8O
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
w takim razie co można tam włożyć?
Latarke. Miałem gdzies foty na dysku na których facet wsadził coś podobnego do Inovy X1 do rekojesci Shadowa3. Niezły pomysł tyle tylko ze noz pewnie sporo zyskuje na wadze podczas noszenia.
Napisano Ponad rok temu
a to spoko. Shadow III - fajny fixed edc na miasto i portfel w jednym :-) ale monety pewnie się nie mieszczą....z shadowem III - niemal 2 razy mnejszym
Napisano Ponad rok temu
tampon ewentualnie igła+nitka :wink:
Ooo, proszę. Ja bym na to nie wpadł.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Witam, witam... no i już po urlopie
- Ponad rok temu
-
NOZ BUDO - pierwsza partia - ZAKONCZONA
- Ponad rok temu