Pozniej pare lekkich pociagniec na starym pasku i jest jak nalezy
  Sknera jestem
 Krakowska
  Krakowska  

Napisano Ponad rok temu
   Krakowska
  Krakowska  

Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
 Bo tak jak s30v to si epieknie robi na brzytwe bez "blaszki" w 40 sekund tak A2 do dzisiaj nie umiem naostrzyc tak, zebym sie go bal
  Bo tak jak s30v to si epieknie robi na brzytwe bez "blaszki" w 40 sekund tak A2 do dzisiaj nie umiem naostrzyc tak, zebym sie go bal  

Napisano Ponad rok temu
ja niestety mam 2 lewe rece do takich robotek... samo opanowanie ostrzenia triangle zajelo mi 2 tyg...

Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
Na umywalce to tylko wyszlifowywac po ostrzeniu na spodzie ceramicznej miseczki czy talerza. Takim sposobem ostrzy Smoku, bo sepi nawet na Multi Crock Sticka :wink:Ktoś tu kiedyś wspominał, że można ostrzyć na np. umywalce. Dobry to sposób

Napisano Ponad rok temu

Na umywalce to tylko wyszlifowywac po ostrzeniu na spodzie ceramicznej miseczki czy talerza. Takim sposobem ostrzy Smoku, bo sepi nawet na Multi Crock Sticka :wink:Ktoś tu kiedyś wspominał, że można ostrzyć na np. umywalce. Dobry to sposób

)
  )

Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
Ty mówisz o smeraniu po gładkości dla gładkości.
Potłuczona ceramika ma nierówności, które nieźle ostrzą
Tylko jak ostrzysz na umywalce (talerzyku) to wystrzegaj się zadomowionych kobiet

Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
 A mam triangla
  A mam triangla  Tylko trzeba uważać, żeby szlifu nie skopać. Wszystko to kwastia techniki ostrzenia
  Tylko trzeba uważać, żeby szlifu nie skopać. Wszystko to kwastia techniki ostrzenia  

Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
 a na talerzyku probowalem w sklepie z porcelana u kuzynki hmmmm nie bylo efektu bo sie balem o talerzyk bo byl drozszy od noza
  a na talerzyku probowalem w sklepie z porcelana u kuzynki hmmmm nie bylo efektu bo sie balem o talerzyk bo byl drozszy od noza  zreszta jakos tak ostrzyc noz na kibelku a pozniej kanapki robic jakos tak no nie wiem  :blus:
  zreszta jakos tak ostrzyc noz na kibelku a pozniej kanapki robic jakos tak no nie wiem  :blus:    moze lepiej zmontowac jednak wspomniany kiedys bezpiecznik od sily
  moze lepiej zmontowac jednak wspomniany kiedys bezpiecznik od sily  

Napisano Ponad rok temu
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
 FaceBook
 FaceBook 
- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu