Nowe SF na TadGear
Napisano Ponad rok temu
czy ktos z was nas bedzie w najblizszym czasie zamawial SUREFIRE E1L OUTDOORSMAN lub cos innego z zagranicy
pytam bo chetnie sie podlacze do kogos, niestety z angielskim jest u mnie wiecej niz cienko i sam sobie nie poradze
zachorowalem na tą i na SUREFIRE L1
hilfe !!!!
Napisano Ponad rok temu
...fakt drogie toto, jednak baterie to baterie.....może z czasem-pewnie nawet napewno akumy je zastąpią...dzięki....Zobacz tu w połowie strony
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
I ci jawnie piszą, że do żarnikowych ich nie polecają. Pila robi specjalne accusy do latarek żarnikowych, ale rozmiar jak 2xCR i drogie są od cholery.
....korzystam z okazji... zamawiał ktoś latary lub akcesoria z [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]zapytam wprost bez owijania motania i takie tam
czy ktos z was nas bedzie w najblizszym czasie zamawial SUREFIRE E1L OUTDOORSMAN lub cos innego z zagranicy
pytam bo chetnie sie podlacze do kogos, niestety z angielskim jest u mnie wiecej niz cienko i sam sobie nie poradze
zachorowalem na tą i na SUREFIRE L1
hilfe !!!!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
wiem oco kaman probowalem od tej "firmy" cos kupic świetnie sie rozmawia przez telefon przypominaja mi sie czasy jak z matka chodzilem do sklepu po zakupy dawno dawno temuW firmie będącej w Polsce oficjalnym przedstawicielem Surefire zapewniam Cię, że nie chcesz kupować. Zresztą vice versa - oni też nie chcą sprzedawać .
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
historia mojej miłości do metrotaktycznych nogawek od piżamy
- Ponad rok temu
-
Maxpedition Thermite Versipack - mini opis [zdjęcia]
- Ponad rok temu
-
Tani led z ciekawym systemem noszenia
- Ponad rok temu
-
paracord, velcro i krylon do broni
- Ponad rok temu
-
Nabijanie w butelkę???
- Ponad rok temu
-
Peak LED zmuszona do zaprzestania produkcji 3-LED i 7-LED!
- Ponad rok temu
-
Surefire E2e-nowa odsłona???
- Ponad rok temu
-
SureFire A2 Aviator... moja miłość
- Ponad rok temu
-
Zasilanie Streamlight JR
- Ponad rok temu
-
Problem ze smieciem w X1