Myślę, że najgorzej nie wygląda, ale za to udało się osiągnąć to co chciałem. Oparcie dla kciuka poprawiło się bez porównania.
Jeśli dokonaliście podobnych modyfikacji pochwalcie się cennymi wskazówkami :roll:

Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Cześć
Prośba do kangoo owner mógłbyś zapodać jakieś fotki Mili z teklockiem? Strasznie mnie to zciekawiło i może sie też przesiądę na taki sposób noszenia.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
 Ja tam pochwy od Shadowa nigdy nie odwiazuje z IWB.
  Ja tam pochwy od Shadowa nigdy nie odwiazuje z IWB.

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
 Masz rację, lenistwo stało się przyczynkiem wielu wynalazków w historii
  Masz rację, lenistwo stało się przyczynkiem wielu wynalazków w historii  KO do modyfikacji mojego MILI użyłem poprostu piłki do metalu(takiej do wyrzynarek) potem iglaki, tradycyjne i diamentowe. Na koniec papier ścierny 2000.
  KO do modyfikacji mojego MILI użyłem poprostu piłki do metalu(takiej do wyrzynarek) potem iglaki, tradycyjne i diamentowe. Na koniec papier ścierny 2000. Nie wierzę :twisted:  . Chwalcie się. Dzięki KO. Ten kydex domyślam się od Pitera.
  Nie wierzę :twisted:  . Chwalcie się. Dzięki KO. Ten kydex domyślam się od Pitera.

Napisano Ponad rok temu
 )
   )  Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
 Te nieudane próby też warto pokazać, by ustrzec innych przed zakusami
  Te nieudane próby też warto pokazać, by ustrzec innych przed zakusami  Pozatym nie muszą to być przeróbki noży, ale i inne innowacje i pomysły. Ja jeszcze kilka mam, ale chyba temat nie chwytliwy
  Pozatym nie muszą to być przeróbki noży, ale i inne innowacje i pomysły. Ja jeszcze kilka mam, ale chyba temat nie chwytliwy  

Napisano Ponad rok temu

- ta perwersja nazywa się "ostra erotyka")
   - ta perwersja nazywa się "ostra erotyka") Napisano Ponad rok temu

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
 FaceBook
 FaceBook 
- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu