Tuning, modyfikacje
Napisano Ponad rok temu
Myślę, że najgorzej nie wygląda, ale za to udało się osiągnąć to co chciałem. Oparcie dla kciuka poprawiło się bez porównania.
Jeśli dokonaliście podobnych modyfikacji pochwalcie się cennymi wskazówkami :roll:
Napisano Ponad rok temu
Mnie natomiast nurtował brak możliwości szybkiego przypięcia Mili do karabińczyków wszelkiej maści . Łatwo to rozwiązać za pomocą kawałka rurki plastikowej i zaczepu z psiej obroży .
Rurkę na siłę wpychamy w lineyard hole ,poczym zaciskamy w nim ucho z obroży . Nic nie dzwoni, zaczep nie lata luźno ,a wygoda użytkowania wzrasta.
Warto też na pętli założyć kulkę samozaciskową ,pozwala ona na zaciśniecie petli na nadgarstku w czasie pracy i nic się nam nie dynda ,a noża nie zgubimy !
Noszę Mili w kydexie na teklocku ,rękojeścią w dół. W zimie zwykle musiałem rozpinać kurtke ,by dobrać się do noża . Teraz z pod kurtki wystaje linka z kuleczką (wygląda jak ściągacz od bluzy) ,a wydobycie Mili trwa ułamek sekundy .
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Foty tradycyjnie paskudne.
Napisano Ponad rok temu
Prośba do kangoo owner mógłbyś zapodać jakieś fotki Mili z teklockiem? Strasznie mnie to zciekawiło i może sie też przesiądę na taki sposób noszenia.
Napisano Ponad rok temu
moja jedyna modyfikacja to byla prosba do pitera zeby pozaginal inaczej klips w Nativie III coby glebiej siedzial i nie wystawal zaden kawalek noza :wink:
Napisano Ponad rok temu
Cześć
Prośba do kangoo owner mógłbyś zapodać jakieś fotki Mili z teklockiem? Strasznie mnie to zciekawiło i może sie też przesiądę na taki sposób noszenia.
A MASZ !
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Wiem że mało widać . Cwiczcie wyobrażnię ! :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
PANOWIE czyżby nikt nie kombinował niczego ze swoimi pupilami Nie wierzę :twisted: . Chwalcie się. Dzięki KO. Ten kydex domyślam się od Pitera.
Napisano Ponad rok temu
Domyślam się ,że okładziny wycinałeś razem ,po zamocowaniu w imadle ?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
- APEL do ziomali z Katowic i okolic - jak ktoś z cyfrzakiem znajdzie 2 godzinki w tygodniu - to zrobiłbym sesyjkę - tuning estetyczny wyszedł na plus fabryczniak nabrał wyglądu może nie customa, ale prawie... - nie zdradzam marki ani modelu, coby nie pomniejszać efektu...
Napisano Ponad rok temu
Jeszcze jedno, KO Noża nie rozkręcałem do roboty
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
CRKT K.I.S.S. Fotorecka!
- Ponad rok temu
-
Dalton Assassin
- Ponad rok temu
-