nordic style knife
Napisano Ponad rok temu
C-0,81 Mn-0,56 S-0,004 P-0,01 Si 0,35 V-0,161 Cr-0,54. Egzotyczne drewienka, ten malutki to mahoń, ale co za dziad ten drugi, to nie znaju (może ktoś z Was mi pomoże - bede sie potem chwalił że zrobiłem nóż z mahoniu i srokobolo). Przekładki z okładki od CD i karty telefonicznej. Pochwa szyta ręcznie, wstawiona 3 skórka co by nie ciąć po dratwie przy wkładaniu noża. Można by gardę troszkę czyściej zrobić, to fakt.
Jeśli macie jakieś uwagi to walcie!
i tak dla porównania z wielkości ze swego rodzaju standartem na naszym forum.
:?
Napisano Ponad rok temu
Uważałbym tylko na paluchy...
PS: a nie miałeś dratwy innego koloru?
Napisano Ponad rok temu
Nie dziwne, że się przy nim zgina w pół. :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pozdrowka R:)
Napisano Ponad rok temu
Zgadza się, z brisa. Wszystko szybko i bezproblemowo. Wybierasz to co chcesz kupić. Nie ma minimalnej kwoty zamówienia. Ja płaciłem kartą. Zaraz potem dostajesz maila potwierdzającego. Za 4 dni towar masz w domu. Za przesyłkę trzeba doliczyc 10E.A skad brales klinge? [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] ? moglbys opisac szczegoly?
Racja, niestety skończyła mi się skóra odpowiednia nia pochwę typowo nordycką, a ta co mam jest troszkę za gruba. Ale też ma swój urok.ładny, tylko jak na "Nordic style knife" to pochewka jakaś mało nordycka
dratwa specjalnie biała, ładnie się komponuje z białą przekładką. Ale zawsze jest opcja pofarbowania pigmentem do skóry.PS: a nie miałeś dratwy innego koloru?
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Jakie drewna sa najmocniejsze??
- Ponad rok temu
-
Chce zrobić proce!!!Prosze o wejście!!!
- Ponad rok temu
-
Juz widać koniec
- Ponad rok temu