Wszystko ok, ale co to jest Kordła?polecam tai opierdalai, jak dasz mi 1000zl za trening to moge nawet do Ciebie dojezdzac i Ci wykladac techniki! aby bylo skuteczniejsze skonsultowalem sie z REAL'em bo maja promocje kordeł z kory do 10.03 i z Muratem, bo on trenował Tai Opierdalai kiedys u mnie i teraz zalozyl swoja wlasna szkole, ponoc w Japonii nazywaja go bialym brucem lee, ale kto go tam wie...
Jak myślicie .... ???
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ja powiedzialbym rekreacyjnie i dla sportu profesjonalnego. Te dwa sposoby roznia sie czestotliwoscia i stosowanymi obciazeniami oraz sakala odnowy biologicznej.
K_P
Napisano Ponad rok temu
polecam tai opierdalai, jak dasz mi 1000zl za trening to moge nawet do Ciebie dojezdzac i Ci wykladac techniki! aby bylo skuteczniejsze skonsultowalem sie z REAL'em bo maja promocje kordeł z kory do 10.03 i z Muratem, bo on trenował Tai Opierdalai kiedys u mnie i teraz zalozyl swoja wlasna szkole, ponoc w Japonii nazywaja go bialym brucem lee, ale kto go tam wie...
ja sie nie pytam za ile bedziecie dojeżdżać do mnie i uczyc mnie wszystkich technik tylko UWAGA Jakie SW sa według was najbardziej rekreacyjne
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
"bushido" i inne bajki
- Ponad rok temu
-
Ćwiczenia - ale gdzie jest granca ???
- Ponad rok temu
-
Farbująca skóra rekawic
- Ponad rok temu
-
Drewniany pajac do do ćwiczenia szybkości bloków, uderzeń :)
- Ponad rok temu
-
Drewniany pajac do do ćwiczenia szybkości bloków, uderzeń :)
- Ponad rok temu
-
yawara
- Ponad rok temu
-
Łapki do chwytania i uderzeń
- Ponad rok temu
-
Problem!!!
- Ponad rok temu
-
samoobrona dla dzieci ?