Jaaasne, wszyscy tak majaczęść poszła już w lud reszta czeka na swoja kolej ale poniekąd masz racje MAM COŚ NA OKU :twisted: ale to juz NA 100% ostatni wybryk i osiagnę równowagę ducha..........I hope
Akme - ani slowa!
Napisano Ponad rok temu
Jaaasne, wszyscy tak majaczęść poszła już w lud reszta czeka na swoja kolej ale poniekąd masz racje MAM COŚ NA OKU :twisted: ale to juz NA 100% ostatni wybryk i osiagnę równowagę ducha..........I hope
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Gdziez bym smial... he he...Akme - ani slowa!
Napisano Ponad rok temu
witaj
miejmy nadzieje że keidyś do knajpy w wawce na spotkanie przyniesiesz troche zabawek do pomacania
ps. może zrobić jakiś osobny podwieszony topic do powitań nowych uzależnionych nożoholików ??
Napisano Ponad rok temu
No to jest właśnie to miejsce szczerze mówiąc...może lepiej założyć klub Anonimowych Nożoholików, spotkania, wsparcie grupy, terapia
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
u mnie te dwa hobby sa na rowni :wink:Wolę to niż chlać wódę.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A ja durny, zawsze myślałem, że noże i wóda się wzajemnie nie wykluczają. Teraz muszę pomyśleć z czego zrezygnować.
A z tymi nakładami kosztów na konserwację wędkarskiego sprzętu, to nie przesadzaj. Więcej się wydaje, jak wobler w zawadę wejdzie.
Napisano Ponad rok temu
Więcej się wydaje, jak wobler w zawadę wejdzie
Napisano Ponad rok temu
ale to juz NA 100% ostatni wybryk i osiagnę równowagę ducha..........I hope
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
PS- na rybki już nie dybię , wódzi nie żłopię, a lekarz powiedział ,że:"te nożyki też ze łba wybijemy "
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu