budo_spooky napisał
Jaaasne, wszyscy tak majaczęść poszła już w lud reszta czeka na swoja kolej ale poniekąd masz racje
MAM COŚ NA OKU :twisted: ale to juz NA 100% ostatni wybryk i osiagnę równowagę ducha..........I hope

Akme - ani slowa!

Napisano Ponad rok temu
budo_spooky napisał
Jaaasne, wszyscy tak majaczęść poszła już w lud reszta czeka na swoja kolej ale poniekąd masz racje
MAM COŚ NA OKU :twisted: ale to juz NA 100% ostatni wybryk i osiagnę równowagę ducha..........I hope
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
budo_rybak napisał
Gdziez bym smial... he he...Akme - ani slowa!
Napisano Ponad rok temu
budo_Blacha napisał
witaj
miejmy nadzieje że keidyś do knajpy w wawce na spotkanie przyniesiesz troche zabawek do pomacania
ps. może zrobić jakiś osobny podwieszony topic do powitań nowych uzależnionych nożoholików ??
Napisano Ponad rok temu
budo_spooky napisał
No to jest właśnie to miejsce szczerze mówiąc...może lepiej założyć klub Anonimowych Nożoholików, spotkania, wsparcie grupy, terapia
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
budo_Wojtas13 napisał
u mnie te dwa hobby sa na rowni :wink:Wolę to niż chlać wódę.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
budo_Kubek napisał
A ja durny, zawsze myślałem, że noże i wóda się wzajemnie nie wykluczają. Teraz muszę pomyśleć z czego zrezygnować.
A z tymi nakładami kosztów na konserwację wędkarskiego sprzętu, to nie przesadzaj. Więcej się wydaje, jak wobler w zawadę wejdzie.
Napisano Ponad rok temu
Cytat
Więcej się wydaje, jak wobler w zawadę wejdzie
Napisano Ponad rok temu
budo_spooky napisał
ale to juz NA 100% ostatni wybryk i osiagnę równowagę ducha..........I hope
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
budo_kangoo owner napisał
PS- na rybki już nie dybię , wódzi nie żłopię, a lekarz powiedział ,że:"te nożyki też ze łba wybijemy "
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu