Jak powiększyć pochwę z kydexu?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ja bym zrobił kopyto z twardego drewna w kształcie tej czesci noza która ma sie chowac w pochwie i na gorąco staral sie go wcisnąc, /zeby nie niszczyc ostrza i ewentualnie okładzin/ w tym samym czasie podgrzewał bym suszarką, nie wiem czy od opalarki kydex sie nie zniszczy wiec bym nie ryzykowal. i tak pomału wciskac nagrzane kopyto i moze jesli róznica jest niewielka uda sie.
ale to tylko teoria. piter powinien pomóc
Napisano Ponad rok temu
Jezeli to grubsza niedokladnosc ,bedzie potrzebowa heat gun lub ( jak ja to robie) wsadz pochwe do piekarnika, owin noz gazeta i na scislo tasma , 2 deski z gabka , siadasz na tym i czytasz gazete.Gazeta da ten maly luz potrzebny do spowodznego wkladania noza.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ja uzywam normalnych metalowych szczypiec do salaty do wyciagniecia ( nie jest to az takie gorace ) , sprobuj jednaka suszarka ,jak pisalem duzo mu nie potrzeba ( ok 150 -180 stopni).
Jzezli chcesz zmodifikowac cala pochwe (czyli piekarnik) , musisz przygotowac sobie , 2 deski z naklejona glabka . ktorych urzywach jako prasy. Do modifikacji , uzywaj suszrki , naprawde powinno wystraczyc.
Napisano Ponad rok temu
Jakbyś miał kłopoty pisz na email do mnie... coś poradzimy.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Moim marzeniem jest spotkać sie z każdym Was,kiedyć,i rozprawiać trzy noce.Wiadomo o czym
...pewnie ze wiadomo , o dupach.
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Jak to twardosc
- Ponad rok temu
-
Zwymiarować ClinchPika prosze mi.
- Ponad rok temu
-