Wie ktoś czy Paweł trenował coś poza judo?? bo jak nie to może być kiepsko.
Pan Nastula jest na Budo i pisał ze w jego klubie mozna trenowac parter i stojke.
Wiec napewno cos trenowal poza judo
Napisano Ponad rok temu
Wie ktoś czy Paweł trenował coś poza judo?? bo jak nie to może być kiepsko.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jestem ciekaw gdzie sie bedzie do MMA szykowal. W Japonii? W Polsce? U Mirka Okninskiego? Widzialem na Gali Vale Tudo, ze zna sie z Antkiem Chmielewskim - moze beda w jego narozniku
pozd
WiRAHA
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Już od wczoraj chodzi wkurwiony. A teraz wyobraź sobie jak niefajnie maja sparingpartnerzy, buehehehehe, aż się cieszę, ze mnie tam nie ma!!PS. KIMURA MAM PYTANKO? JAK MYSLISZ KTO SIE WKURWI JAK SIĘ DOWIE? :twisted:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jego główną bazą treningową będzie własny klub przy ulicy Wspólnej. Od miesiąca pobiera także lekcje boksu w Legii pod okiem Krzysztofa Kosedowskiego. - Podstawą moich walk będzie oczywiście judo - tłumaczy "Nastek".
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a później to już tylko "dokument" Sylwii Klatkowskiej "Klatka 2: Kto gorszy w dżudo ten krwawi dużo":)
Napisano Ponad rok temu
He he he
Walki Nastuli w Pride to dar z niebios dla polskich organizatorów gal MMA. Ogromna szansa wypromowania tej formuły. Po jednej czy drugiej jego walce tytuły o łamaniu kości itp. się skończą.
Kto był menadżerem Nastuli przy podpisaniu kontraktu?
M.Radliński czy ktoś inny?
Napisano Ponad rok temu
kto wie ? wydaje mi sie ze w tvnie znalazla by sie kasa na prawa do transmisji :twisted: :twisted: :twisted:Szkoda że nie będzie można tego zobaczyć na żywca.
Napisano Ponad rok temu
TVN był zainteresowany transmisją K-1kto wie ? wydaje mi sie ze w tvnie znalazla by sie kasa na prawa do transmisji
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu