Sekcja Politechniki Gdanskiej w JUDO - jest tu ktos ??
Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
Bo ja jestem z tej sekcji i mialemnadzieje ze jest tu ktos zalogowany z mojej ukochanej sekcji. A i pozdrowionka dla kolegow z sekcji UG
Wiecej osob (Aikido) siedzi na stronie uczelnianej sekcji Aikido (adres w mojej stopce). Z sekcji Judo to nie wiem ile osob czyta, nigdy ich o to nie pytalem.
Napisano Ponad rok temu

Moze sie ktos odezwie ...
Pozdro
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
 z tej grupy mozna trafic do sekcji glownej ze tak to nazwe. Ewentualnie jak jujz zaczniesz cos lapac to sam zdecydujesz sie przyjsc do Nas na trening
  z tej grupy mozna trafic do sekcji glownej ze tak to nazwe. Ewentualnie jak jujz zaczniesz cos lapac to sam zdecydujesz sie przyjsc do Nas na trening  Treningi grupy poczatkujacej prowadzi trener Zytkiewicz ... Treningi odbywaja sie co poniedzialek i wtorek o godzinie 18.30 . Poprostu przyjdz i sie zapisz mysle ze nie bedzie stwarzal problemow z przyjeciem Cie do grupy dla poczatkujacych... ja tez tam zaaczynalem
  Treningi grupy poczatkujacej prowadzi trener Zytkiewicz ... Treningi odbywaja sie co poniedzialek i wtorek o godzinie 18.30 . Poprostu przyjdz i sie zapisz mysle ze nie bedzie stwarzal problemow z przyjeciem Cie do grupy dla poczatkujacych... ja tez tam zaaczynalem  aczkolwiek szybko przeszedlem do sekcji gdyz bylo mi malo
  aczkolwiek szybko przeszedlem do sekcji gdyz bylo mi malo  Pozdrawiam.
  Pozdrawiam.Sly
Napisano Ponad rok temu
Powodzenia w treningach !
Napisano Ponad rok temu
 . Chciałbym zapytać jeszcze jak wyglądają takie treningi ( jakie zawierają ćwiczenia) i czy trener może zwolnić z zajęć W-F na PG ? Z góry dzięki za odpowiedź.
  . Chciałbym zapytać jeszcze jak wyglądają takie treningi ( jakie zawierają ćwiczenia) i czy trener może zwolnić z zajęć W-F na PG ? Z góry dzięki za odpowiedź.

Napisano Ponad rok temu
 Jezeli chodzi o ludzi ktorym zastepuje judo w-f czyli takich jak TY (ja juz nie mam w-fu wiec chodze dla przyjemnosci
  Jezeli chodzi o ludzi ktorym zastepuje judo w-f czyli takich jak TY (ja juz nie mam w-fu wiec chodze dla przyjemnosci  ) obowiazuja takei same zasady zaliczenia tzn. jezeli chodzi o obecnosci. Nie ma jakotakich zaaliczen ,ale sa zaz to zawody na ktorych mozna sie sprawdzic
  ) obowiazuja takei same zasady zaliczenia tzn. jezeli chodzi o obecnosci. Nie ma jakotakich zaaliczen ,ale sa zaz to zawody na ktorych mozna sie sprawdzic  Odbywaja sie one na AWfie w Gdansku np. Turniej zielonych pasow. CZyli fdo zielonego paska [plecam sam sporo walczylem na tych zawodach
  Odbywaja sie one na AWfie w Gdansku np. Turniej zielonych pasow. CZyli fdo zielonego paska [plecam sam sporo walczylem na tych zawodach  teraz juz niestety nie moge
  teraz juz niestety nie moge  niestety poziom jest zbyt niski troszeczke ... Polecam zawody mozna sie sprawdzic i przezyc troszeczke podniesiony poziom adrenaliny ... ekstra sprawa
  niestety poziom jest zbyt niski troszeczke ... Polecam zawody mozna sie sprawdzic i przezyc troszeczke podniesiony poziom adrenaliny ... ekstra sprawa  treningi w gropie poczatkujacej wygladaja bardziej jak zabawa i tak tez ja bym to trraktowal ,ale mozna sie troszeczke nauczyc aczkolwiek nie za wiele, jak juz zaczniesz trenowac i sie trroche nauczysz to zapraszam wtedy do trenera Kutka ,czyli na sekcje.
  treningi w gropie poczatkujacej wygladaja bardziej jak zabawa i tak tez ja bym to trraktowal ,ale mozna sie troszeczke nauczyc aczkolwiek nie za wiele, jak juz zaczniesz trenowac i sie trroche nauczysz to zapraszam wtedy do trenera Kutka ,czyli na sekcje.Pozdrawiam.
sly
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam.
sly
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
 FaceBook
 FaceBook
	10 następnych tematów
- 
			 HL- Judo HL- Judo- Ponad rok temu 
- 
			 OTK Jun. 19.02.2005 Toruń OTK Jun. 19.02.2005 Toruń- Ponad rok temu 
- 
			 OTK Juniorek i Juniorów w Toruniu IV Regionu OTK Juniorek i Juniorów w Toruniu IV Regionu- Ponad rok temu 
- 
			 Puchar Świata Judo - 12-13.II.2005 Puchar Świata Judo - 12-13.II.2005- Ponad rok temu 
- 
			 Akademickimi mistrzostwami Pomorza - relacja Akademickimi mistrzostwami Pomorza - relacja- Ponad rok temu 
- 
			 Zen Judo Zen Judo- Ponad rok temu 
- 
			 zapasnicy w judo! zapasnicy w judo!- Ponad rok temu 
- 
			 Szczecin 29.03-02.04.2005 Randori dla rocznikow 91/90/89/88 Szczecin 29.03-02.04.2005 Randori dla rocznikow 91/90/89/88- Ponad rok temu 
- 
			 Turniej w Paryzu! Turniej w Paryzu!- Ponad rok temu 
- 
			 Rzuty Poswiecenia Rzuty Poswiecenia- Ponad rok temu