Egzamin u Jeduta!!
Napisano Ponad rok temu
W ten weekend mam egzamin! Egzaminatorem bedzie Jerzy Jedut!Wsumie to tylko raz u niego zdawałem ale powiedzcie mi czy zdajac na 7 moze 6 kup dobrze powinienem sie przygotowac, na co on najbardziej zwraca uwage?? Z tego co wiem bardzo zwraca uwage na układy szczególnie te poczatkowe!!
THX
PEACE
Napisano Ponad rok temu
prawie wszystkie egzaminy skladalem u w/w "Jedi", ostatni w grudniu 2001
z tego co pamietam to faktycznie uklady plus... teoria. jakie czasem pytanko potrafil sztrzelic... ostatnio nie ogladalem egzaminu bo byl u nas calkiem niedawno, ale slyszalem ze uklady traktowal z przymruzeniem oka... juz sie do nas przyzwyczail
ale jak jeszcze ja zdawalem na kolorki to pamietam ze wiekszy nacisk byl kladziony na samoobrone, ale to raczej z tego wzgledu ze w tym okresie nasz trener prowadzil wieczorny trening na matach na centralnych letnich zgrupowaniach, to nam "Jedi" zadawal ciekawe sytuacje...
edit/
powodzenia :wink:
Napisano Ponad rok temu
A na 6 kup chyba niema jeszcze samoobrony??!! :?
Napisano Ponad rok temu
jest, 5 elementowA na 6 kup chyba niema jeszcze samoobrony??!! :?
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] tu masz wszystkie wymagania
stopnie i promocje->wymagania na stopnie kup
powiem szczerze ze ja nigdy nie pisalem ze chce zdawac o 2 stopnie, jak egzaminator uznawal ze umiejetnosci wyzsze niz stopien na ktory zdaje otrzymywalem promocje o 2 stopnie
nasluchalem sie tez jak ganil ludzi ze podchodza do egzaminu i powinni byc zadowoleni ze stopnia ktory aktualnie posiadaja, nie wspominajac juz o tych, ktorzy napisali o 2 stopnie, a egzaminator uznal ze przesadzili
edit:
Wymagania egzaminacyjne należy traktować jako podstawowe, a egzaminator ma prawo poszerzyć je o elementy występujące w programie nauczania.
Napisano Ponad rok temu
No nie wiem jak to tera wyglada ale egzminy u niego s super czuje sie ze jak sie zdalo to sie wie ze sie umie
powodzenia
Napisano Ponad rok temu
No ale mam nauczke!!
peace
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
confusion
- Ponad rok temu
-
Technika czy praktyka ....
- Ponad rok temu
-
dobok?
- Ponad rok temu
-
Teleexpress, 08.02.2005
- Ponad rok temu
-
Qurde no niemoge ...
- Ponad rok temu
-
UŻYWANIE NÓG I RĄK W TKD
- Ponad rok temu
-
KRL?
- Ponad rok temu
-
Ile przerwy po I cup.
- Ponad rok temu
-
Kasa kasa kasa
- Ponad rok temu
-
Dr Zbigniew Bujak VI Dan - najlepszy trener w kraju?
- Ponad rok temu