Doce pares i Andy Gibney
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ucz się, jest niezły. Ale jak jeszcze nie zapłaciłeś to może Dany Guba??
Albo wogóle z innej beczki - Pat ze swoim Rapid? Polak jest jednym z asystentów
Trenuj, resztę czas pokaże.
Pozdrowionka
Napisano Ponad rok temu
Cacoy Cannette - starszy mily pan - pozatym ciezko powiedziec - Giney robil za manekina .....uczyl sie wtedy ciezko u niego ...
Napisano Ponad rok temu
Zdecydowanie najlepiej prezentowali się wtedy zawodnicy Dannego Guby: Glen Daniels i Elmar Aleksander - chłopaki zreszta trenowali najprawdopodobniej muay thai co ułatwiało im walkę na takich zasadach.
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
to wszytko mówi za siebie. Z tego co się orientuję to od stopnia V dan następne dostaje się za wkład w rozwój sztuki walki. Ciekaw jestem tylko ile dostałbym materiału z Doce Pares podczas seminarium np. w Oleśnicy ...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Znalazlem jakis czas temu te oto stronke:
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
...o tenze fakt zapytalem Andy'ego, stwierdzil tylko ze to jakas polityczna sprawa i "ktos zrobil z igly widly". Kim jest Ch.Nasilowski w swiecie Doce Pares?
Nie pisalem o Andy'm, bo mialem zamiar sie pochwalic ze ten ma 6ty dan a reszta do domu (sic!); lecz zapytac doswiadczonych czy jest dobrym trenerem i czego ciekawego moglby mnie nauczyc. Tak wogole, to sklecil cos pod nazwa Unified Fighting Systems, gdzie polaczyl JKD z Eskrima, Muay Thai. Wyglada to calkiem ciekawie, lecz ci ktorzy chodza juz do niego dluzszy czas mowia, ze nie ma prawie sparingow. Czy to mnie gdzies zaprowadzi, gdy ja nastawiam sie na samoobrone w tym kraju debili, gdzie co drugi nosi kose lub (co gorsza-fakt!) jakiejs domowej roboty maczugi nabijane gwozdziami.
Radix, skrobnij mi jak mozesz cos wiecej na temat tego turnieju (moze jakas stronka?).
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Walka z "przymróżeniem" oka......
- Ponad rok temu
-
Marc Scott w Warszawie
- Ponad rok temu
-