według Mnie tacy ludzie jak ten "pewien człowiek z Brazylii" rodzą sie raz na pare wieków, i nie zależnie, co by trenował, i tak by spóścił łomot większości...to poprostu wybitny talent...wspaniała rekombinajca genów stworzona do SW...Przecież już dawno pewien człowiek z Brazylii udowodnił jaki styl jest najlepszy w walce SPORTOWEJ (czytaj z zasadami). Jeżeli chodzi o ulice to jak wiadomo nic się może nie sprawdzić. Pozatym takich pesudofajterów wykrzykujących, że ich styl jest najlepszy powinno się ignorować. Nie wiem dlaczego autor tak się przejmuje zdaniem innych, trzeba robic to co się lubi i tyle.
A co do tematu...to ja np. niektóre style uważam za sqteczne, a inne za wogóle nie pasujące do SW, choć sa tak często nazywane...moge też zachwalać swój styl, bo go kocham całym sercem, jak matka syna, i będe go zachwalał ze wszystich sił i tak bedzie robił każdy, a i tak wiadomo, że niema tego stylu naj, oraz, że dużo zależy od osoby trenującej daną SW. Więc ćwiczmy to co Kochamya będziemy szczęśliwi