dobok?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
jest sklep w wawce ze sprzetem do uprawiania sztuk walki i na chlopski rozum powinni miec tam doboki, albo powinni zamawiac. ktos z wawy ci poda adres, ja tylko pamietam, ze jest w centrum niedaleko kfc pozdr
Bracka 18, w podwórzu
Napisano Ponad rok temu
nie wiem czy nadal jest
niewiem czy znajdziesz w nich kwona, napewno są bushi
spytaj trenera, może zamawia?
zamów przez net
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
zamów przez net
Jakis link dacie? Rozmiar dla dzieci tez mozna zamowic? I przy okazji, skoro juz pytam, na co trzeba uawaz zeby dobok pasowal do federacji ITF i poczatkujacego?
Pytam bo sam nie trenuje TKD, ale mojemu synowi obiecalem, ze jak mu chec do trenowania nie przejdzie i nie bedzie opuszczal treningow, to dostanie dobok. Nie wiem czy jeszcze pamieta o tym doboku, ale jak sobie przypomni to nie moge cofnac obietnicy.
Napisano Ponad rok temu
rozpinany na srodku (polecam raczej rzep niz amek blyskawiczny)
logo ITF na piersi, na plecach tzw "drzewko" czyli w pionie napis po koreansku a u gory po polkolu po angielsku (?) no po naszemu :wink:
napisy "ITF" na spodniach, z boku na wysokosci kolan. dla poczatkujacych bez czarnych obszyc i lampasow.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
są też sprzedawane dla dzieci, mam gdzieś mail do osoby sprzedającej doboki wysyłkowo, jak znadę to mogę ci na priva przesłać (o ile go mam jeszcze ), ale osobiście nigdy nie miałem okazji zamawiać tam dobokuJakis link dacie? Rozmiar dla dzieci tez mozna zamowic?
rzepy się podobno łatwiej rozczepiają, ja zawsze zamek bł.rozpinany na srodku (polecam raczej rzep niz amek blyskawiczny)
Napisano Ponad rok temu
mam gdzieś mail do osoby sprzedającej doboki wysyłkowo, jak znadę to mogę ci na priva przesłać (o ile go mam jeszcze )
Bede wdzieczny. Ale chyba sie po prostu ktoregos dnia wybiore na zakupy do Wwy na Bracka.
Napisano Ponad rok temu
mim się trzymał 3 lata bez zarzutu, dopiero jak przyszorowałem po betonie kolanem to był do wyrzucenia, nowy też się trzyma narazie
ogólnie dobra jakość
znajomy kópował w budo sporcie i mu się pod pachami rozwalił niedługo po tym
to zależy pewnie od sposobu prania, etc.
zapatrz się tam gdzie min. kadra polski (przez trenera ozimka chyba) tam są fajne i bardzo lekkie (nieczujesz że nosisz!) doboki
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
mam zamiar sobie dobok kupić jakiś porządniejszy, a jak porządniejszy to kwon . no ale na stronce kwona jest kilka rodzajów a ja nie wiem czym sie róznią poza ceną . na stronce widze:
Godanja,Victory, Grand Victory, Performer ,Dobok COMPETITION , Dobok GRAND COMPETITION , Hadan-Plus,
ze zdjęc ciężko cokolwiek wywnioskowac a w opisach poza procentowym składem materiałowym (co mi nic nie mówi ) nic konkretnego, więc jeśli ktoś mógłby mi opisać je to byłbym bardzo wdzięczny
dzięki
pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Sam mam z Kwona Grand Victory i czarny Victory, oba bardzo sobie chwalę.
Gizmo
Napisano Ponad rok temu
Gizmo
Napisano Ponad rok temu
czyli pewniw 170 i 140 bo ja mam 185 dobok adidas made in korea na 190 i ledwo w niego wchodze
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Teleexpress, 08.02.2005
- Ponad rok temu
-
Qurde no niemoge ...
- Ponad rok temu
-
UŻYWANIE NÓG I RĄK W TKD
- Ponad rok temu
-
KRL?
- Ponad rok temu
-
Ile przerwy po I cup.
- Ponad rok temu
-
Kasa kasa kasa
- Ponad rok temu
-
Dr Zbigniew Bujak VI Dan - najlepszy trener w kraju?
- Ponad rok temu
-
kyorumse?
- Ponad rok temu
-
Seminarium - Kytu Dang 7 dan, 13.II. Świdnik
- Ponad rok temu
-
nechrist pozbyl sie niebieskiego pasa
- Ponad rok temu