dobok?
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
poza tym zajebiste są doboki SMAI (australijskie)
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] e-mail:sports-master@wp.pl
a za adidasem looknij na: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Pozdrawiam.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Co obecnie polecacie? jakie modele? jakie firmy?
najbardziej rzuciły mi się w oczy doboki Kwona i Adidasa w sklepie samuraj.net.pl
Kwon znalazł sobie wielu zwolenników, ale te napisy tkd na plecach i jakieś obszycia na ramieniach to w ogóle nie rzecz, która trafia w moje gusta. Z kolei adidas ma praktycznie GOŁE doboki, samo logo i znaczek TKD, bez żadnych napisów na plecach i innych dodatków, które tylko działają mi na nerwy.
Czekam na jakieś dobre rady i z góry dzięki
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
sam mam ten:
do walki poprostu idealny. zszywany z przodu więc nic się nie rozpina. pod pachami zamiast materiału siatka. co do samego materiału to dwie rzeczy. pierwsza - lekki, druga - super wygląda. poza tym wszystkie napisy są wyszywane. dobok przeznaczony do walki. jeśli ktoś chce do układów to są inne z innego materiału. moim zdaniem najlepszy na rynku. jedyny minus to cena 85 Euro + około 5 Euro za przesyłkę. ale naprawdę warto. kupiłem go tylko na zawody ale tak mi przypasował, że jakoś ostatnio nie zabieram innego na treningi...
i jeszcze jedno. ten model jest tylko w wersji I-III Dan. czyli z obszyciami bluzy.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jako że wlasnie otwieram sklep internetowy z artykułami do TAEKWONDO to posiadam w swojej ofercie sprzęt którego nie ma w Polsce. Wszystko czego tylko dusza zapragnie
Firmy to: NIKE,ADIDAS no i kilka Koreańskich.
Po info proszę na maila [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Rozmiar 180 cm, ale facet 175-185 wbije się w niego. Wzór ITF'u Trana.
Napisano Ponad rok temu
Witam.
Jako że wlasnie otwieram sklep internetowy z artykułami do TAEKWONDO to posiadam w swojej ofercie sprzęt którego nie ma w Polsce. Wszystko czego tylko dusza zapragnie
Firmy to: NIKE,ADIDAS no i kilka Koreańskich.
Po info proszę na maila [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Pozdrawiam
Nie wiem kto jest adminem http://nearyo.pl, ale wygląda, że wcale go tam nie ma, bo można sobie szperać po katalogach na tym serwerze.
Napisano Ponad rok temu
chodzi mi o model z tkaniny Seoul - naszywki haftowane 256zł (czarne obszycie +14zł).
mam taki od ok 3-4 lat i jestem z niego bardzo zadowolony.
z tego co wiem to mozna je kupic na stronie firmy lub jesli ktos jest z wawy to w sklepie budo-sport na brackiej.
pozdr,
a.
Napisano Ponad rok temu
Pisza na stronie, ze juz takowe maja. Nie to, ze chcialbym taki miec ale z ciekawosci interesuje mnie co wymyslili i za ile.
pozdr.
Brus
Napisano Ponad rok temu
Fajne doboki ITF/WTF ma w swojej ofercie tez polska firma Shogun.
chodzi mi o model z tkaniny Seoul - naszywki haftowane 256zł (czarne obszycie +14zł).
mam taki od ok 3-4 lat i jestem z niego bardzo zadowolony.
z tego co wiem to mozna je kupic na stronie firmy lub jesli ktos jest z wawy to w sklepie budo-sport na brackiej.
pozdr,
a.
Ja polecam doboki firmy QUEST, mozna bez problemu znaleźć na allegro. Mam taki od 4 lat i troszkę "zszarzał" ale i tak jest w dobrym stanie jak na swoje lata
Jeśli ktoś ma do dyspozycji większą sumę to polecam doboki firmy Top Pro. Można zakupić na [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
po drugiej stronie masz guziczek o ktory sobie tą gumkę zahaczasz tak żeby tylna część doboku Ci ładnie leżała
No właśnie kurde, to była moja pierwsza myśl, ale guziczka brak
Napiszę do sklepu co jest grane, albo dam do krawcowej siakiejś :roll:
Napisano Ponad rok temu
doszyj guziczek, albo zrób to co ja - oderwij gumkę
Hehhe, wybrałem opcję pierwszą i za całe 7 zeta krawcowa dopimpowała mi guzik ;]
Teraz jest gitara.
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Teleexpress, 08.02.2005
- Ponad rok temu
-
Qurde no niemoge ...
- Ponad rok temu
-
UŻYWANIE NÓG I RĄK W TKD
- Ponad rok temu
-
KRL?
- Ponad rok temu
-
Ile przerwy po I cup.
- Ponad rok temu
-
Kasa kasa kasa
- Ponad rok temu
-
Dr Zbigniew Bujak VI Dan - najlepszy trener w kraju?
- Ponad rok temu
-
kyorumse?
- Ponad rok temu
-
Seminarium - Kytu Dang 7 dan, 13.II. Świdnik
- Ponad rok temu
-
nechrist pozbyl sie niebieskiego pasa
- Ponad rok temu