Zawody Bjj - Poznań - 26 Luty '05
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Witam,
Kilka pytań:
a) jakie informacje potrzebne są do zgłoszenia kandydata?
w jakim systemie będą odbywały się walki (pucharowy, inny)?
c) czy jest wymóg walki w ochraniaczach (suspensory, szczęki) i odwrotnie czy są typy ochraniaczy których mieć nie można?
Pozdrawiam
a) nie jestem jeszcze pewien, jutro bede wiedziec...mam na mysli ubezpieczenie i badania
system pucharowy, pierwsza przegrana... "go home"
c) po co ten sprzet? to sa zawody bjj a nie vale tudo
pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
co do ochraniaczy to jesli ktos nie czuje sie komfortowo bez nich, to nie ma zadnych przeciwskaza, aby tak owych uzywal.
system pucharowy- czyli trzeba sie przylozyc.
ubezpieczenie najprawdopodobniej NW czyli nieszczesliwe wypadki- wieszkosc powinna je miec- studenci, uczniowe- ale to sie jeszcze okaze.
Napisano Ponad rok temu
bez przesady kurde co moze jeszcze ubezpieczenie warta sport. paszport..itd ludzie dajcie szanse powalczyc ..przeciez prawda jest taka ze i tak zawsze podaje sie wymagania a w trakcie wychodzi na to ze to zwala..90 prc tych badan lekarskich wystaiwaja lekarze bez jakiegokolwiek badania i sa to zaswiadczenia od ginekologow,dentystow,logopedow i calej reszty specjalistow ...
hmm kurde no zdenerwowalem sie ....
a co z bezrobotnymi ktorzy nie pracuja i nie ucza sie????? moze osobna kategoria dla nich???
prosze o ksiege skarg i zazalen i telefon do kierownika i dowodcy zmiany i jeszcze biuro obslugi klijenta i chcialbym tez porozmawiac z organizatorem... i rozprowadzajacym warte ewentualnie z oficerem dyzurnym lub profosem aresztu...
goraco pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
nie walcie w ch** z tym ubezpieczeniem bo ja nie mam
Wykupienie ubezpieczenia na zawody sportowe na jeden dzień trwa ok 5 minut i kosztuje ok 10 zł (w każdej firmie ubezpieczeniowej)
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
beda repasaze??
system pucharowy, pierwsza przegrana... "go home"
czyli jeżeli jest jak napisał tiGRis , to nie będzie.
Napisano Ponad rok temu
kontakt: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
nie walcie w ch** z tym ubezpieczeniem bo ja nie mam
Wykupienie ubezpieczenia na zawody sportowe na jeden dzień trwa ok 5 minut i kosztuje ok 10 zł (w każdej firmie ubezpieczeniowej)
tak jak kolega napisal, ubezpiecznie na okres zawodow to jest kwestia kilku minut i niewielki koszt
ktos sie bulwersowal o badania - sadze, ze badania nie beda wymagane ale nie jestem pewien na 100%
co do platnosci - jak jeden kolega ciagle prosi o potwierdzenie, a raczej wyrazenie checi, startowania w zawodach kobiet i pasow powyzej bialego ;] do 20 II bo organizatorom chodzi o to czy robic jeszcze osobna
GRUPE DLA KOBIET
i
GRUPE Z KOLOROWYMI pasami w kategorii cwiczacych powyzej roku
Co do reszty, czyli ci ponizej 1roku (cwiczenia ) i Ci w kategorii powyzej roku z bialymi pasami moge sie zglosic na zwody W DZIEN ZAWODOW, czyli musze sie zjawic na wazenie, tj 8-10 bodajze
Napisano Ponad rok temu
-smutna brazylijka :roll:
Napisano Ponad rok temu
O ile nadejdą to i tak pewnie będą to Twoje klubowe koleżanki...mogłabym dowiedzieć się czy nadeszły jakieś zgłoszenia kobiet czy raczej mam sie nie łudzić że będzie można powalczyć?
-smutna brazylijka :roll:
Życze Ci multum przeciwniczek :wink:
Napisano Ponad rok temu
1) badania raczej obowiazkowe, zaswiadczenie od lekarza, ze mozna uczestniczyc w zawodach
2) wypadaloby miec ubezpieczenie
...takie rules :twisted:
Napisano Ponad rok temu
dzięki:D
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 4
0 użytkowników, 4 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Podstawy BJJ
- Ponad rok temu